Ντυμένη στα πράσινα στο πλευρό του Παπαγεωργίου: «Έλαμψε» στον γάμο Αυγουστίδη - Κρασσά η Δανάη Μιχαλάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ντυμένη στα πράσινα στο πλευρό του Παπαγεωργίου: «Έλαμψε» στον γάμο Αυγουστίδη - Κρασσά η Δανάη Μιχαλάκη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά έζησαν την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους καθώς το απόγευμα του Σαββάτου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου (δείτε εδώ το εντυπωσιακό νυφικό). Στο μυστήριο το παρών έδωσε και η Δανάη Μιχαλάκη, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα σε στυλ πουκαμίσας, το οποίο συνδύασε υπέροχα με φλατ ζεβρέ σανδάλια, ενώ τη διαφορά έκανε η κόκκινη τσάντα που κρατούσε στα χέρια της, ασορτί με το κόκκινο κραγιόν που είχε επιλέξει.

Ο σύζυγός της από την άλλη επέλεξε μία πιο απλή εμφάνιση. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο το οποίο συνδύασε άριστα με ένα μπεζ παντελόνι. Οι δυο τους στάθηκαν στο πλευρό των φίλων τους σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη για τον γάμο).

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, φυσικά βρέθηκε στο μυστήριο και απαθανάτισε όλες τις εμφανίσεις των celebrities που παρευρέθηκαν.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Μιχαλάκη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

Δανάη Μιχαλάκη γάμος Αυγουστίδη
Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Παπαγεωργίου

Ποια ηθοποιός βάφτισε το παιδί του Ορφέα Αυγουστίδη

Το Σάββατο 11/6 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος ανάμεσα στον Ορφέα Αυγουστίδη και την Γεωργία Κρασσά, οι οποίοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Παράλληλα τελέστηκε και η βάφτιση του γιου τους, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021.

Παρόντες ήταν στενοί φίλοι του ζευγαριού, συγγενείς και συνεργάτες και φυσικά συμπρωταγωνιστές του Ορφέα Αυγουστίδη από τον «Σασμό». Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Ράντου, η οποία ήταν μία εκ των 3 νονών του γιου του ζευγαριού που πλέον ονομάζεται Αχιλλέας - Κωνσταντίνος (δείτε εδώ φωτογραφίες από τους καλεσμένους).

Φυσικά η Ελένη Ράντου κομψή, όπως συνηθίζει να είναι σε όλες τις εμφανίσεις της φόρεσε ένα φόρεμα με δύο αποχρώσεις, ροζ και φούξια ενώ έπιασε και τα μαλλιά της σε ψηλό σινιόν κότσο. Βέβαια αυτό που έκλεβε τις εντυπώσεις ήταν το πλατύ χαμόγελό της.

Η Ελένη Ράντου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά