Έχει πάρει ήδη ένα διαζύγιο - Φωτογραφίες από το γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το νυφικό της

Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της με τον οποίο παντρεύτηκαν και μετά από ένα χρόνο χώρισαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει πάρει ήδη ένα διαζύγιο - Φωτογραφίες από το γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το νυφικό της

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM παρόλο που μετρά πολλά χρόνια καριέρας στο χώρο της μόδας. Αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό λόγω των ατακών της κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μοντέλων, ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει ενεργή στο χώρο της showbiz.

Μπορεί λοιπόν πρόσφατα να είχε απασχολήσει πολύ με την σχέση που διατηρούσε με τον Snik και μετά το χωρισμό τους φήμες να τους ήθελαν μαζί, ωστόσο, πολλά χρόνια πριν το μοντέλο όχι απλά είχε σοβαρή σχέση, αλλά είχε παντρευτεί.

Ο γάμος της Παπαγεωργίου του 2015

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνώρισε τον αγαπημένο της Γιάννη το 2010 με 2011 και αποφάσισαν να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2015. Ο γάμος έγινε κυρίως γιατί εκείνη έμενε στην Αμερική, ο σύντροφος της είχε αποφασίσει να μετακομίσει και ο ίδιος στη χώρα.

Με λίγα λόγια παντρεύτηκαν για να διευκολύνουν λίγο όλες τις διαδικασίες με την έκδοση της πράσινης κάρτας και την παραμονή τους στη χώρα. Βέβαια, φυσικά και ήθελαν να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, αλλά παραπάνω για να βοηθηθούν σε όλες αυτές τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Κουμπάροι ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Γιάννα Τερζή, ενώ καλεσμένους δεν είχαν. Μετά από ένα χρόνο το 2016 αποφάσισαν να χωρίσουν. Υπήρξε κάποια επανασύνδεση το 2017, αλλά τελικά δεν πήγε καλά και τελικά χώρισαν.

Όσον αφορά το διαζύγιο τους άργησε να βγει παρόλο που είχαν υπογράψει και οι δυο πλευρές. Δεδομένου ότι ο γάμος έγινε στην Αμερική, παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ότι συνήθως στην Ελλάδα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρώην σύντροφος

Φωτογραφίες από το γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το 2015

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γάμος

Νέα αρχή στη ζωή της

Πλώρη για το Love Island (δείτε εδώ το τρέιλερ) στον ΣΚΑΙ βάζει οριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Για πόσο καιρό θα ρίξει άγκυρα στο κανάλι του Φαλήρου;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, η συμφωνία της με τον ΣΚΑΙ αφορά καταρχάς μόνο το Love Island και το διάστημα που θα διαρκέσει το ριάλιτι αγάπης από τον Σεπτέμβριο έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Το κανάλι δεν κλείδωσε την παρουσιάστρια με συμβόλαιο μακράς διαρκείας, καθώς αμφότερες οι πλευρές προτίμησαν η μεταξύ τους συμφωνία να είναι per project, δηλαδή για το εκάστοτε project που θα αναλάβει χωρίς χρονική δέσμευση.

Ο ΣΚΑΙ, πάντως, φέρεται να αναζητεί ήδη κι άλλα προγράμματα για να αξιοποιήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να δεσμευτεί από τώρα για το τι θα κάνει μετά το ριάλιτι που θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά.

undefined