Στιγμές χαράς για το Νίκο Χαρδαλιά - Η μικρή του κόρη γιορτάζει

Η τρυφερή ανάρτηση για τα 10α γενέθλια της κόρης του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές χαράς για το Νίκο Χαρδαλιά - Η μικρή του κόρη γιορτάζει

Η μικρή κόρη του Νίκου Χαρδαλιά έγινε 10 ετών πριν δύο μέρες, στις 12/6 και ο Υφυπουργός Άμυνας δε παρέλειψε να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Δήμητρα Χαρδαλιά είναι κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον δεύτερο γάμο του με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου και ο περήφανος μπαμπάς δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, όπως εκείνο σε κάποιο αγώνα πατινάζ.

Ο Υφυπουργός Άμυνας μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για την όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει και στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και αποτελεί βασική του προτεραιότητα.

Η πρόσφατη δημοσίευση για τα γενέθλια της μικρής συνοδευόταν από τη γλυκιά λεζάντα:

«10 χρονών σήμερα το Δημητρουλίνι μας! Ευτυχισμένοι γονείς μιας ξεχωριστής κόρης! Χρόνια πολλά καρδιά μου!»,έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Χαρδαλιάς καμαρώνοντας την κόρη του να μεγαλώνει.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά για τα γενέθλια της κόρης του, Δήμητρας

Ανάρτηση Χαρδαλιά

Και με τη μεγάλη του κόρη, την Ιωάννα, βέβαια δε παραλείπει να κάνει συχνές αναρτήσεις

Σημαντική ημέρα ήταν στις 7/1για τον Νίκο Χαρδαλιά, καθώς είχε την ονομαστική της εορτή η κόρη του, Ιωάννα. Μπαμπάς και κόρη έχουν μια τέλεια σχέση και συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, εκφράζοντας συνεχώς την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. (Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ιωάννας Χαρδαλιά για τα γενέθλια του μπαμπά της!)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, με αφορμή την σημερινή ημέρα, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη του δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία μπαμπάς και κόρη ποζάρουν μαζί στα χιόνια και έγραψε:

«Χρόνια πολλά στην Ιωάννα της ζωής μου! Όμορφο και μοναδικό να είσαι γονιός, ξεχωριστό να είσαι και να νιώθεις περήφανος πατέρας!»