«Τότε δεν ήμουν παρουσιάστρια αλλά...» - Έτσι γνώρισε η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά τον Αντύπα

Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τότε δεν ήμουν παρουσιάστρια αλλά...» - Έτσι γνώρισε η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά τον Αντύπα

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο κορυφαίος τραγουδιστής Αντύπας, το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μαζί με το γιο του, η παρουσιάστρια αποκάλυψε την ιστορία της πίσω από την πρώτη φορά που τον γνώρισε, αρκετά χρόνια πριν ξεκινήσει να δουλεύει στην τηλεόραση.

Έτσι γνώρισε η Ελένη Μενεγακη τον Αντύπα

«Τον Αντύπα τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Από εκείνο το κλιπ που τότε δεν ήμουν παρουσιάστρια αλλά δούλευα σαν μοντέλο, μη φανταστείτε πασαρέλας εννοώ έκανα πολλά διαφημιστικά. Τον γνώρισα τότε με αφορμή αυτό το βίντεο κλιπ που κάναμε μαζί. Μου άρεσε πολύ σαν οικογένεια και ήρθαμε πολύ γρήγορα σε επαφή. Έχω ζήσει πολύ έντονα όλη αυτή την πολύ δυνατή εποχή του Αντύπα. Αυτό που γινόταν, δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι άλλο», είπε.

''Γιατί δεν έφυγε το τριήμερο - Τι συνέβη στο παιδί της

Φουριόζα ήταν σήμερα στο πλατό της εκπομπής της «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη, καθώς όπως αποκάλυψε σε άποιο σημείο, την ώρα που όλη η Ελλάδα εξορμούσε στα ελληνικά νησιά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η ίδια δεν κατάφερε να πάει στην Άνδρο, αλλά ξέμεινε στην Αθήνα καθώς είχε μια υποχρέωση την οποία είχε ξεχάσει.

Βέβαια η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν έχει καιρό να επισκεφτεί το αγαπημένο της νησί, αφού μετά το τέλος της εκπομπής της στις 27/5 πριν περίπου 20 μέρες δηλαδή, είχε εξορμήσει με τον γιό της Άγγελο Λάτσιο και την κοπέλα του Γαία Μερκούρη στην Άνδρο και μάλιστα η πρώτη αυτή κοινή εμφάνιση των τριών ενθουσίασε τους χρήστες του Instagram που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση του Μενεγάκη.

Όπως είπε στον αέρα της εκπομπής έγιναν τα εξής:

«Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δεν πήγα στην Άνδρο έμεινα εδώ. Γιατί ανακάλυψα ότι ένα από τα παιδιά μου είχε εξετάσεις, οπότε μείναμε οι δυο μας παρέα. Μέτρησα όλα τα σκαλιά του σπιτιού μου ένα ένα στην Αθήνα, τα έμαθα απ' έξω και ανακατωτά».

Και συνέχισε:

«Όλα τα γνωστά νησιά ήταν γεμάτα γιατί ο κόσμος πάει στα ίδια και στα ίδια. Υπάρχει και η Ανάφη στην οποία θέλω πολύ να πάω. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αν θες ηρεμία μπορείς να βρεις ηρεμία, αν θες κοσμοπολιτισμό μπορείς να τον έχεις και αυτόν».