GNTM 5: Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με την νέα ομάδα - Το μήνυμα όλο νόημα

Οι φωτογραφίες με τον Γιώργο Καράβα και τα υπόλοιπα 4 νέα μέλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με την νέα ομάδα - Το μήνυμα όλο νόημα

Η νέα και ανανεωμένη ομάδα του GNTM 5 έχει πια κλειδώσει και εκτός από την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καραβά αναμένεται να δούμε και 3 ακόμα νέα πρόσωπα. Το ριάλιτι μόδας αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες με την νέα ομάδα, δηλαδή τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου την Σοφία Χατζηπαντελή και την Έλενα Γαλύφα.

«Gntm season 5 loading! #thefiercefive #gntmgr», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με την νέα ομάδα του GNTM 5

Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με την νέα ομάδα του GNTM 5 

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με την νέα ομάδα του GNTM 5 

«Έκανα δοκιμαστικό για το GNTM, με πρότεινε η Βίκυ Καγιά»

Η επιστροφή του Gntm είναι γεγονός καθώς το πρόγραμμα μετά την επιστροφή του και τη μετονομασία από Next top model σε gntm έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και αναμφίβολα είναι πολύ αγαπητό στον κόσμο. Η Βίκυ Καγιά έχει επιβεβαιώσει πως θα είναι στο νέο κύκλο του show.

Να τονίσουμε εδώ πως ένα όνομα, που ακούγεται αρκετά, είναι μια πολύ γνωστή φωτογράφος, η Ορσαλία Παρθένη, η οποία έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα την Τρίτη 7/6 και αποκαλύψεις για την εν λόγω ομάδα. Η ίδια λοιπόν, επιβεβαίωσε πως έχει κάνει δοκιμαστικά και αυτά προήλθαν από πρωτοβουλία της Καγιά, η οποία ήταν η ίδια παρούσα στη φάση αυτή.

«Δοκιμαστικό έκανα ναι. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα για εμένα γιατί δε το έχω ξανακάνει. Δεν το φοβάμαι, δε με δυσκολεύει, είναι ένα ωραίο challenge, δεν είμαι σίγουρη ότι είμαι η αναμενόμενη επιλογή, ενδεχομένως γιατί δεν έχω κάνει τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και είχε τύχει και είχα κάνει στο παρελθόν κάποια δοκιμαστικά, δεν συνέβη ποτέ. Με την Καγιά γνωριζόμαστε, σίγουρα είμαι ένα όνομα που πρότεινε για το GNTM, αλλά δεν ξέρω αν ήταν μόνο επιλογή της Βίκυς ή το γεγονός ότι πήγα να κάνω δοκιμαστικό. Νομίζω ότι δοκιμάσαν και άλλο κόσμο εκτός από εμένα.

Στο δοκιμαστικό ήταν και εκείνη και ο Καράβας».