Έγκυος για πρώτη φορά η Στέλλα Δημητρίου

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγκυος για πρώτη φορά η Στέλλα Δημητρίου

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο διανύει η Στέλλα Δημητρίου καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδάκι, καρπού του έρωτά της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη. Το γνωστό μοντέλο έκανε γνωστή την εν λόγω ευχάριστη είδηση το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Στέλλα Δημητρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα ενώ μάλιστα τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό και τρυφερό μήνυμα.

Έγκυος για πρώτη φορά η Στέλλα Δημητρίου

«Είμαι τόσο χαρούμενη και ήρθε η στιγμή να το μοιραστώ μαζί σας!!! Όπως καταλαβαίνετε για αυτό είχα χαθεί τους τελευταίους μήνες… Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε. Όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα τη ανάρτησής της η Στέλλα Δημητρίου, ενώ πριν μερικές μέρες έγινε γνωστή κι μια ακόμη εγκυμοσύνη.

Έγκυος για πρώτη φορά η Στέλλα Δημητρίου

Η ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλιά της το 2018 όταν έκλεισε τα 39

“Τί και αν περνάνε τόσο γρήγορα τα χρόνια, σαν νεράκι.. νιώθω τόσο όμορφα που έχω την υγεία μου σήμερα και τους ανθρώπους που αγαπώ στο πλάι μου!! Νοιώθω τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη , ισορροπημένη, ευλογημένη και ευχαριστώ το θεό καθημερινά για ότι μου έχει δώσει, για τις καλές και κακές στιγμές της ζωής μου γιατί όλα είναι εμπειρίες... εμπειρίες ζωής ...και μέσα από αυτές έχω γίνει σοφότερη και πολύ δυνατή.. Έ

χω μάθει να γελάω πιά και να συγχωρώ τις κακίες και εκτιμώ τους καθαρούς ανθρώπους!!! Να προστατεύω τον εαυτό μου και να δίνω χρόνο μόνο σε ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας και τις υπέροχες ευχές που μου στέλνετε και ανταποδίδω .. Με κάνετε πολύ χαρούμενη!!!”.