Απαρηγόρητη η Κατερίνα Καινούργιου - Έκλαιγε με λυγμούς στον αέρα του Super Κατερίνα

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απαρηγόρητη η Κατερίνα Καινούργιου - Έκλαιγε με λυγμούς στον αέρα του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε την Τετάρτη 15/6 στον αέρα του Super Kατερίνα και μεταξύ των θεμάτων, που σχολίασε αναφέρθηκε σε ένα σημείο στην Τζένη Μπαλατσινού και στο ζήτημα τη μητρότητας, με αφορμή το 4ο παιδί που απέκτησε η ίδια.

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει μανούλα και για τον λόγο αυτό έχει προχωρήσει και στη διαδικασία συντήρησης ωαρίων. Έτσι λοιπόν, με την συζήτηση της εγκυμοσύνης και τη δυσκολία κάποιων γυναικών να τεκνοποιήσουν η Καινούργιου ''λύγισε'' στον αέρα της εκπομπής μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου για το ζήτημα της μητρότητας

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια και αν καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου… Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…».

Το άγριο ξέσπασμα της Καινούργιου για τα σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές

H Kατερίνα Καινούργιου έχει επιτρέψει την έκθεση στη ζωή της τόσο μέσω του επαγγέλματος, που κάνει όσο και μέσα από τα social media, που μοιράζεται διάφορες πτυχές από την ζωή και την καθημερινότητά της. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δέχεται πολλά σχόλια, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Μετά το ταξίδι, που έκανε στο Ντουμπάι με αγαπημένους της φίλους άκουσε πολύ άσχημα σχόλια για την εμφάνιση της και τις παρεμβάσεις, που έχει κάνει στο πρόσωπό της. Η απάντηση της έγινε από την ίδια γνωστή κάνοντας ένα σχετικό ξέσπασμα την Τρίτη 14/6 στο Super Κατερίνα, βάζοντας έτσι πολλούς στη θέση τους.

«Είχα πάει στην Αίγυπτο και μου έλεγαν: “πρόσεχε, θα λιώσει το πλαστικό”. Και απαντάω σε ένα: “Μην αγχώνεσαι αγόρι μου, θα το ξαναπαγώσω”. Δεν έχω λεφτά να ξαναβάλω, αλλά έχω τρόπο να το ξαναπαγώσω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.