«Δεν είχα ποτέ σχέση με ηθοποιό» - Η αποκάλυψη του Δήμου Αναστασιάδη για την σχέση του με την Τζένη Θεωνά

«Εννοείται ότι έχω ζηλέψει τις σκηνές με φιλιά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είχα ποτέ σχέση με ηθοποιό» - Η αποκάλυψη του Δήμου Αναστασιάδη για την σχέση του με την Τζένη Θεωνά

Το πρωί της Τρίτης 14/6 η κάμερα του «Mega Καλημέρα» πέτυχε τον Δήμο Αναστασιάδη, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην σύντροφό του, Τζένη Θεωνά αφού παραδέχτηκε πως έχει πιάσει τον εαυτό του να την ζηλεύει, όταν δεν θα έπρεπε (δείτε εδώ την πρόταση γάμου που ετοιμάζει).

Η εξομολόγηση του Δήμου Αναστασιάδη για την Τζένη Θεωνά

«Το “Σ’ αγαπάω ακόμα” το αφιερώνω σε όλες τις σχέσεις, οι οποίες είναι χρόνια μαζί, αλλά και την Τζένη. Μακάρι να είμαστε για πάντα μαζί Αυτό το τραγούδι αρέσει στο γιο μου, το τραγουδάει. Και το “Μη χανόμαστε” το τραγουδάει πάρα πολύ, βάζει και δικά του λόγια τώρα», σημείωσε ο Δήμος Αναστασιάδης για τον γιο του, Αρίωνα.

Σχετικά με το αν ακούει τις συμβουλές της συντρόφου του, όταν διαλέγει κάποιο τραγούδι, ο Δήμος Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι «Την Τζένη την ακούω πάρα πολύ, αλλά πέφτει πολύ έξω».

Κλείνοντας, ο Δήμος Αναστασιάδης εξομολογήθηκε αν έχει ζηλέψει βλέποντας την Τζένη Θεωνά σε ερωτικές σκηνές: «Εννοείται ότι έχω ζηλέψει τις σκηνές με φιλιά της Τζένης. Εγώ δεν είχα ποτέ σχέση με ηθοποιό, όποτε στους πρώτους μήνες είναι περίεργο. Μετά καταλαβαίνεις ότι και αυτό είναι μία δουλειά».

«Θα το πάρω το κορίτσι και...»

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, στο Κοσμοράδιο 95,1 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα! Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σύντροφο και μητέρα του γιου του, την λαμπερή ηθοποιό Τζένη Θεωνά, ενώ αποκάλυψε το αν θα έλεγε το ναι και θα πήγαινε στη Eurovision.

«Θα το πάρω κάποια στιγμή το κορίτσι, θα βαφτίσουμε και το παιδί. Η Τζένη Θεωνά είναι πανέμορφη γυναίκα απίστευτος άνθρωπος για ένα πράγμα είμαι τυχερός στην ζωή μου που την έχω την θαυμάζω έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης θα έρθει και ο γάμος και η βάφτιση μαζί θέλουμε να τα ετοιμάσουμε όλα και να το χαρούμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι».

«Η Eurovision είναι μόνο εξωστρέφεια, ενώ εγώ μόλις ανακάλυψα την εξωστρέφεια. Έχω πολύ δρόμο εκεί για να προσεγγίσω το ναι. με τρομάζει σαν σκέψη αλλά δεν είμαι αρνητικός», απαντά και στη συνέχεια λέει για τις φετινές συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου:

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision η Ανδρομάχη είναι πολύ καλή φωνή μου αρέσει πάρα πολύ και το πάντρεμα ελληνικός και ξένος στίχος. Η ελληνική συμμετοχή μου αρέσει και αυτή πολύ».