«Εγώ δεν γυμνάζομαι χωρίς...» - Το υπονοούμενο της Ελένης Χατζίδου προς τον Ετεοκλή Παύλου

Δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγώ δεν γυμνάζομαι χωρίς...» - Το υπονοούμενο της Ελένης Χατζίδου προς τον Ετεοκλή Παύλου

Μπορεί να έχει γεννήσει σχετικά πρόσφατα αλλά έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα κορμί «λαμπάδα» και χωρίς να κόψει το φαγητό ή τα γλυκά μαχαίρι. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου, που «ρίχνει» το Instagram με κάθε της ανάρτηση (δείτε εδώ ανάρτηση φωτιά στα 41 της).

Γυμνάζονται μαζί Χατζίδου και Παύλου

Το μυστικό της δεν κρύβεται στην διατροφή της αλλά στην πολύ έντονη γυμναστική, την οποία ακολουθεί καθημερινά. Ο Ετεοκλής Παύλου, πέρα από σύζυγος, είναι και γυμναστής της Ελένης Χατζίδου, με αποτέλεσμα να αθλούνται μαζί και ο ένας να παρακινεί τον άλλον.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, η 41χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά stories στα οποία με χιουμοριστικό ύφος πληροφορεί το κοινό ότι πρόκειται να γυμναστεί. Ωστόσο, δεν άντεξε ούτε στο άκουσμα το πρόγραμμα του Παύλου και είχε τη δική της αντιπρόταση, που μας άφησε άφωνους.

Την "τσάκωσε" να τρώει στα κρυφά

Η Ελένη Χατζίδου έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί με την κόρη της, η οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά της. Όσο μεγαλώνει η επικοινωνία τους είναι καλύτερη, καθώς μπορεί να καταλάβει πιο εύκολα τις ανάγκες του παιδιού της, την ίδια στιγμή που με τους διαλόγους τους σκορπάνε απίστευτο γέλιο.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια "τσάκωσε" την κόρη της να τρώει ξηρούς καρπούς κατά τη διάρκεια της νύχτας και θέλησε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Μελίτα απολαμβάνει το φαγητό και δεν μπορεί να συγκρατηθεί, ενώ η μητέρα της το βρίσκει τρομερά αστείο και δεν μπορεί να της φέρει αντίρρηση.

«Μελίτα, όλοι μου λένε πόσο τους έλειψες. Θα στείλεις φιλάκια;»

«Όχι. Μουτς», απάντησε εκείνη.

«Αφού στέλνεις γιατί λες όχι. Τι τρως πάλι βραδιάτικο μωρέ θα κοιμηθείς τώρα. Όλο τρως; Για να μεγαλώσεις; Και να ψηλώσεις;», συνέχισε η τραγουδίστρια και η δεύτερη απάντηση ήταν ακόμα καλύτερη: «Ναι, Θα φάω πάρα πολλά γλυκά!»

«Πάρα πολλά γλυκά θες να φας ε; Φάε τώρα που μπορείς κορίτσι μου!», είπε η Χατζίδου στο τέλος του βίντεο.

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου

Ο αστείος διάλογος της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της

Ο αστείος διάλογος της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της Μελίτα

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου, Μελίτα