Super Κατερίνα: "Κάγκελο" στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου - «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι άρρωστο»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Super Κατερίνα:

Το πρωί της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου "πάγωσε" αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας όπου έχει συγκλονίσει για τα καλά το Πανελλήνιο. Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή σχολιάστηκε η νέα εξέλιξη για τα άτομα τα οποία αναμένεται να καταθέσουν για τον θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας.

Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της. Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τοποθετηθεί καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την τραγωδία στην Πάτρα

«Μια κυρία από την Πάτρα μου είπε σε προσωπικό επίπεδο -κάτι το οποίο έχει γραφτεί κιόλας- πως η Ρούλα ήταν μπλεγμένη με τέτοια πράγματα, με μαγείες και τέτοια πράγματα και ότι την συμβούλευαν…

Εγώ δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά τα πράγματα, αλήθεια σας λέω, ότι επειδή τα παιδιά είναι κορίτσια πρέπει να γίνει κάποια θυσία να γυρίσει πίσω ο άντρας της. Σκεφτόμουν ότι όλα αυτά είναι άρρωστο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνονται τέτοια πράγματα».

Στο στόχαστρο των αρχών φίλοι και συγγενείς των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Νέα τροπή στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς μετά τις προχθεσινές 10/6 αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη για την εβδομάδα που μας έρχεται, τώρα μαθαίνουμε πως στο επίκεντρο των ερευνών θα μπούνε συγγενικά αλλά και φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου, προκειμένου να φωτίσουν την υπόθεση.

Έχει ζητηθεί από τις Αρχές να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν τα πορίσματα που αφορούν στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, αλλά και αυτά που αφορούν στην εξέταση του φιαλιδίου που βρέθηκε με το αίμα της Τζωρτζίνας.

Στην Πάτρα μεταβαίνει τις επόμενες ημέρες το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς αναμένεται να μπουν στο κάδρο των ερευνών και οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας για το κλείσιμο της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών, οι Αρχές αποφάσισαν τη μετάβαση στην Πάτρα κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών, το οποίο θα λάβει καταθέσεις από τουλάχιστον 10 άτομα, συγγενείς της 33χρονης κατηγορουμένης, αλλά και φίλους του ζευγαριού που γνώριζαν τι συνέβαινε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου.

Η οικογένεια με τα τρία κορίτσια