«Σου κάνω δημόσια πρόταση να...» - Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

Στον αέρα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σου κάνω δημόσια πρόταση να...» - Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

Το πρωί της Τετάρτης 15/6 ο Τάκης Ζαχαράτος ετοίμασε μια επική έκπληξη στην Μπέττυ Μαγγίρα. Στην εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκε ένα βίντεο, όπου ο ηθοποιός ενσάρκωνε το αγαπημένο του ζευγάρι τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται το ζευγάρι Μαυρικίου - Ζήση

Μάλιστα ο Τάκης Ζαχαράτος έχει παραδεχθεί ότι «έχει πάθει έρωτα» με το ζευγάρι και πως σκοπεύει να το μιμείται σε όλες του τις παραστάσεις (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

«Το ζεύγος» έστειλε on air την πρόσκληση του γάμου τους αλλά και μήνυμα στην παρουσιάστρια ότι την θέλει για κουμπάρα! Μάλιστα ο Τάκης «Μαυρίκιος» αποκάλεσε τη μέλλουσα σύζυγό του «Ιλάρεια». Φυσικά η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε και είπε το μεγάλο ναι για την κουμπαριά.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται την Αγγελική Νικολούλη

Το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6 ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στο καναπέ του «Dot» και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα, ενώ φυσικά σχολίασε και τα γενέθλια υπερπαραγωγή που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ τα πόσα χρόνια έκλεισε).

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι λατρεύει τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση και ότι ήθελε πάση θυσία να τους μιμείται στην παράστασή του, ενώ πρόσθεσε ότι και η Αγγελική Νικολούλη είναι ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελε να απουσιάζει από το σόου του.

«Δεν ήταν έχω κάνει ποτέ προς το παρόν. Σκέφτηκα όμως ότι θα ήταν πάρα πολύ ωραίο η Αγγελική να ρίξει φως στην υπόθεση του ζευγαριού.

Κάθομαι και ψάχνω την Αγγελική που βγαίνει πάντα με αυτόν τον Σωτηράκη και με αυτά τα χαρτιά...», ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος και ξεκίνησε να την μιμείται.