«Συγχαρητήρια για το θάρρος σου να...» - Το συγκινητικό μήνυμα της Γαστεράτου στην Καινούργιου

Με αφορμή την δημόσια συγκίνηση της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Συγχαρητήρια για το θάρρος σου να...» - Το συγκινητικό μήνυμα της Γαστεράτου στην Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε την Τετάρτη 15/6 στον αέρα του Super Kατερίνα και μεταξύ των θεμάτων, που σχολίασε αναφέρθηκε στο ζήτημα της μητρότητας, με αφορμή το 4ο παιδί που απέκτησε γνωστή κυρία του χώρου.

Στη συνέχεια με πολύ ειλικρίνεια δεν άντεξε και ''έσπασε'' στον αέρα της εκπομπή της, μιας και θα ήθελε πολύ να αποκτήσει και εκείνη ένα παιδάκι. Η στιγμή της αυτή συγκίνησε πολύ τους τηλεθεατές, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ίδια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και με την κοιλίτσα να είναι έτοιμη να ''σκάσει'' έκανε ένα insta story, με το οποίο στάθηκε στο πλευρό της παρουσιάστριας και την συνεχάρη συνολικά για το προφίλ της.

Η Μαντώ Γαστεράτου στηρίζει δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου

«Κορίτσι μου καλό με συγκίνησες πολύ σήμερα! Είσαι ένα μικρό ευαίσθητο πλάσμα και δεν ντρέπεσαι ποτέ να μας το δείχνεις αυτό! Αγαπώ σε εσένα την ειλικρίνειά σου και την αληθινή σου πλευρά. Δεν γνωριζόμαστε καλά όμως όσες φορές έχω κοιτάξει τα μάτια σου διακρίνω πίσω από αυτή την πανέμορφη επιτυχημένη και δυναμική γυναίκα το κορίτσι εκείνο που το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη και φροντίδα.

Όταν θα είσαι έτοιμη πραγματικά έτοιμη θα έρθει αυτό που ονειρεύεσαι, Μην αυτομαστιγώνεσαι συνέχισε να ακολουθείς τις ανάγκες σου και επιλογές σου. Είναι ok να επιλέγεις ό,τι επιλέγεις είναι ok να κάνεις αυτό που θέλεις στο εδώ και τώρα σου. Συγχαρητήρια για το θάρρος σου να δείχνεις σε εκατομμύρια μάτια την ψυχή σου. Λίγες και λίγοι έχουν τα κότσια».

Γαστεράτου για Καινούργιου

Η συγκίνηση της Καινούργιου για τη μητρότητα

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει μανούλα και για τον λόγο αυτό έχει προχωρήσει και στη διαδικασία συντήρησης ωαρίων. Έτσι λοιπόν, με την συζήτηση της εγκυμοσύνης και τη δυσκολία κάποιων γυναικών να τεκνοποιήσουν η Καινούργιου ''λύγισε'' στον αέρα της εκπομπής μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια και αν καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου… Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…».