«Ήταν σαν έρωτας...» - Συγκινημένη η Νάντια Κοντογεώργη στον αέρα του Στούντιο 4

Εκεί ήταν το πλατό του ''ΦλΕρτ''

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήταν σαν έρωτας...» - Συγκινημένη η Νάντια Κοντογεώργη στον αέρα του Στούντιο 4

Η Νάντια Κοντογεώργη, η οποία πρόσφατα υπήρξε κόλαφος για τον ρόλο της στο Mamma Mia, βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» την εκπομπή που αντικατέστησε τη δική της, το «φλΕΡΤ», την Τετάρτη 15/6 και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Η ηθοποιός δεν είχε μπει στο πλατό από τότε που τελείωσε η εκπομπή της.

Οι δηλώσεις της Νάντιας Κοντογεώργη

«Σας είμαι ευγνώμων γιατί μου προσφέρατε συναισθήματα που δεν ήξερα που θα τα βιώσω με τον ερχομό μου, τη νοσταλγία. Θα το ζήσετε κι εσείς σε 19 χρόνια που θα σταματήσετε! Ο χώρος συμβολοποιεί αυτά που θα ζήσεις» είπε με χιούμορ.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μάλιστα της αποκάλυψε ότι το κλειδί του καμαρινιού της γράφει ακόμα «Νάντια Κοντογεώργη» και δεν το έχει αλλάξει.

Η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στο «φλΕΡΤ» λέγοντας ότι έμαθε πολλά και για εκείνην και για την δουλειά.

«Εδώ ήταν ο πιο εύκολος τρόπος που θα μπορούσα να το μάθω σε σχέση με ό,τι υπάρχει στην ιδιωτική τηλεόραση. Ήταν σαν έρωτας που δεν περίμενα να έρθει» είπε.

«Πάντα ήθελα να προστατεύσω το συναίσθημα του συνεντευξιαζόμενου, τι θετικό θα πάρει το κοινό και όχι τι θα αναπαράξουν τα Μέσα» είπε ακόμη.

Οι δηλώσεις της Νάντιας Κοντογεώργη για την εκπομπή της στην ΕΡΤ

Η Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, την Πέμπτη 9/6, και μίλησε για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει αυτό το διάστημα, ωστόσο στάθηκε λίγο παραπάνω στην εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως έμαθε πολλά πράγματα μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, όχι μόνο σχετικά με τον επαγγελματικό τομέα, αλλά και για τον χαρακτήρα και τις ικανότητές της. Τόνισε, επίσης, πως για εκείνη οι συζητήσεις που πραγματοποιούσε με τους καλεσμένους της κάθε φορά ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι για την ίδια και το έχει αποδείξει με τις αντιδράσεις της σε όσα άκουγε.

«Είχε πάρα πολλά και σπουδαία δώρα για μένα και επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψω κι εγώ πράγματα για τον εαυτό μου μέσα από τις πολύ ωραίες συζητήσεις που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Για μένα ήταν πολύ σημαντικό να αισθάνομαι ότι τους σέβομαι, ότι εστιάζω σε αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά, οφείλω να μιλάω με σοβαρότητα και αλήθεια».