Έτσι διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 - Αυτό θα συμβεί με Λιάγκα και Σκορδά

Τι μέλλει γενέσθαι;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Έτσι διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 - Αυτό θα συμβεί με Λιάγκα και Σκορδά

Αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις πρόκειται να συμβούν φέτος τα κανάλια από τη νέα σεζόν με φρέσκα πρότζεκτ στο προσκήνιο. Όσο για τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλφορούν στο διαδίκτυο, μέχρι την Παρασκευή 15/6 θα έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις για το πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη του καναλιού.

Πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά το πιθανότερο θα κάνουν χωριστές εκπομπές αλλά από το ίδιο στούντιο. Ο Γιώργος θα ξεκινά πρώτος λίγο πριν τις 10:00 με μια infotainment εκπομπή, που θα διαρκεί για μια ώρα.

Οι συνεργάτες από τον τομέα της ενημέρωσης θα αναλάβουν να φέρουν με ρεπορτάζ στο πλατό όλη τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Σίγουρα μαζί με το Λιάγκα στο πάνελ θα είναι ο Τάσος Τεργιάκης και αναζητείται και μια ακόμη ρεπόρτερ. Ο Διονύσης Θανάσουλας που έχει ακουστεί το όνομά του για το πάνελ φαίνεται πως ακόμη δεν έχει κλείσει, οπότε αυτό το σενάριο δεν επιβέβαιωνεται ακόμη.

Για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά που οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιό της θα πέσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την παρουσιάστρια κατά πάσα πιθανότητα να αναλαμβάνει τη ζώνη 11.00-13.00 και να ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.

Μέχρι στιγμής σίγουροι συνεργάτες της είναι η Λίτσα Πατέρα και η Φωτεινή Πετρόγιαννη. Από τους συνεργάτες που θα αποτελούν τον συνδετικό κρίκο και των δύο εκπομπών είναι η αρχισυντάκτρια Χρύσα Ζορκάδη που θα αναλάβει και τις δύο εκπομπές αλλά και οι υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα αφού το budget θα είναι ένα.

Μένει ναγίνει γνωστό ποιος τελικά θα καλύψει το μαγειρικό κομμάτι της εκπομπής αφού ούτε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι σίγουρη. Όπως όλα δείχνουν οι δυο νέες εκπομπές θα μαλληλοσυμπληρώνονται.

Σκορδά Λιάγκας

Η σπόντα του Λιάγκα για το τηλεοπτικό "διαζύγιό" του με τη Σκορδά

Το τελευταίο διάστημα αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, μιας και τελειώνει η σεζόν και όλοι βρίσκονται σε αναβρασμό σχετικά με το τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Το πρωί της Τρίτης 7/6 στον αέρα του Πρωινού, ο παρουσιαστής θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε όσα ακούγονται έμμεσα και χιουμοριστικά...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Κατερίνα Ζαρίφη έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και σχολίασαν το ενδεχόμενο να κάνουν και αυτοί σπαστή εκπομπή, όπως το πρώην ζευγάρι. Μετά το τέλος του βίντεο, όλοι οι συντελεστές γέλασαν, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Θα πάρω το πριόνι να κόψουμε το τραπέζι»