MasterChef 6: Η πρώτη ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μετά τον μεγάλο τελικό - «Τα λέμε του χρόνου»

Πόζαρε παρέα με τον νικητή του μαγειρικού ριάλιτι!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η πρώτη ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μετά τον μεγάλο τελικό - «Τα λέμε του χρόνου»

Το βράδυ της Τετάρτης (15/6) αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef 6 καθώς ήταν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση). Όπως ήταν λογικό τόσο ο ίδιος όσο και η Καλλιόπη Μπεζαντέ η οποία έφτασε μέχρι το τέλος του μαγειρικού ριάλιτι τα έδωσαν όλα για όλα για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Ωστόσο ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να κερδίσει με βαθμούς 58/60 με αποτέλεσμα να είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Από την άλλη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίστασε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στην οποία ποζάρει μαζί με τους υπόλοιπους κριτές αλλά και τον νικητή.

Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάει και αυτό...τα λέμε του χρόνου! Καλό καλοκαίρι σε όλους. @scontizas @ioannidispanos @tripylas».

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το MasterChef 6

Ανάρτηση Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Ανάρτηση για το MasterChef 6

Πυρ και μανία το Twitter με την «πειραγμένη» βαθμολογία του Παναγιώτη

Δεν βγάζει κανείς από το μυαλό των χρηστών του Twitter πως οι κριτές με "ύπουλο" τρόπο θέλουν να προωθήσουν τον Παναγιώτη, έτσι και σήμερα στον τελικό του MasterChef μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, οι χρήστες παρατήρησαν ότι το οχτάρι στη βαθμολογία του Πάνου ήταν κάπως «πειραγμένο». Κάποιοι μάλιστα έγραψαν ότι από επτά έγινε οχτώ, και αμέσως επικράτησε ο απόλυτος χαμός!

Το Twitter όμως παρατήρησε κάτι...

Πιο συγκεκριμένα η Καλλιόπη πήρε 7/10 από τον Θάνο Φέσκο & τον Γιώργο Παπαζαχαρία & μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς. Ο Πάνος πήρε 8/10 συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς. Το Twitter όμως παρατήρησε ότι το οχτάρι στη βαθμολογία του Πάνου ήταν κάπως «πειραγμένο» και ποιος είδε τα σχόλια τους και δεν τα φοβήθηκε!