Καμία σχέση με την υποκριτική - Η αλήθεια για το επάγγελμα του Κώστα Καζάκα πριν γίνει ηθοποιός

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμία σχέση με την υποκριτική - Η αλήθεια για το επάγγελμα του Κώστα Καζάκα πριν γίνει ηθοποιός

Το πρωί της Πέμπτης 16/6, στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, παρουσιάστηκαν κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις των προσώπων της επικαιρότητας. Ανάμεσά τους ήταν και ο Κώστας Καζάκας, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στους Συμπέθερους από τα Τίρανα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε δημόσια και τον θαυμασμό του για την Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ποιο ήταν το επάγγελμά του πριν ακόμα ασχοληθεί με την υποκριτική, με το οποίο ασχολήθηκε για λίγα χρόνια, εξηγώντας πως δεν το συνέχισε, γιατί διαφορετικά δεν θα δημιουργούσε οικογένεια.

Η αποκάλυψη του Κώστα Καζάκα για το επάγγελμά του πριν την υποκριτική

«Αν δεν ήμουν ηθοποιός, τώρα σε αυτή την ηλικία πια, θα είχα πάρει σύνταξη, γιατί θα ήμουν στα καράβια. Το έκανα σαν επάγγελμα, πριν γίνω ηθοποιός. Πήγα 23 χρονών στη σχολή (υποκριτικής)», είπε αρχικά.

Και εξήγησε για τον καιρό που ήταν ναυτικός: «Το έκανα περίπου τέσσερα χρόνια. Αν είχα γίνει ναυτικός, προφανώς τώρα, δεν θα είχα παντρευτεί, δεν θα είχα κάνει αυτά τα υπέροχα παιδιά».

«Το έλεγα σε κατάσταση υστερίας, γύριζε όλο το αεροπλάνο!»

Το πρωί της Δευτέρας 6/6, καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, ήταν ο Κώστας Καζάκας, ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό αποθέωσε για το ρόλο του (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για τον πατέρα του και την ηθοποιία). Μεταξύ άλλων ωστόσο εξομολογήθηκε για τον μεγάλο φόβο που έχει με τα αεροπλάνα καθώς όπως αναφέρει, παλαιότερα, πριν αρχίσει να παίρνει ηρεμιστικό για να μη φοβάται στην πτήση, ξεσήκωνε όλο το αεροπλάνο.

«Έπιανα τα δύο χερούλια της πολυθρόνας, δεν ακουμπούσα… καθόμουν λίγο έτσι και για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί με ηρεμούσε αυτό το τραγούδι, τραγουδούσα πάντα το «Κίνησε η γερακίνα» για νερό κρύο νερό. Αλλά το έλεγα σε κατάσταση υστερίας», εξομολογήθηκε ο Κώστας Καζάκας.

«Γύριζε όλο το αεροπλάνο. Κάποιοι νόμιζαν ότι το κάνω σαν show. Φώναζα τις αεροσυνοδούς κάθε λίγο. Τώρα παίρνω τα ηρεμιστικά και είμαι μια χαρά».