Αυτή είναι η κοπέλα του Παναγιώτη Κουμουνδούρου - Η αποκάλυψη για τον λόγο που δεν πήγε στον τελικό του MasterChef

Την αποκαλούσε λουκούμι μέσα στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η κοπέλα του Παναγιώτη Κουμουνδούρου - Η αποκάλυψη για τον λόγο που δεν πήγε στον τελικό του MasterChef

Πήγε με χαμηλό το κεφάλι, χωρίς υπερπαραγωγές και φαμφάρες και τελικά επικράτησε των αντιπάλων του και σήκωσε το κύπελο του φετινού MasterChef. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, ο οποίος θα γυρίσει στο σπίτι του με το έπαθλο των 50.000 ευρώ (δείτε εδώ πως τον αποθέωσαν οι χρήστες του Twitter).

Όμως για εκείνον η παροιμία βγήκε λάθος και κερδίζει και στην αγάπη, όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 16/6 στον αέρα του Breakfast at Star, όπου ένιωσε πως ήρθε η ώρα να μιλήσει για την σύντροφό του.

Η κοπέλα του Πάνου από το MasterChef

«Το όνομα της κοπέλας μου το έχει πει και ο Σωτήρης Κοντιζάς, Ελένη την λένε», ανέφερε αρχικά ο παίκτης που μέχρι στιγμής την αποκαλούσε χαϊδευτικά «λουκούμι».

«Όταν κέρδισα τα καλύτερα μου είπε, αλλά δεν τα λέω εγώ αυτά. Δεν είμαστε όλοι για να βγαίνουμε στις κάμερες, τα προσωπικά είναι προσωπικά, δεν χρειάζεται να βγαίνουν παρά έξω», τόνισε ο Πάνος Κουμουνδούρος και συνέχισε:

«Βγαίνουμε περίπου έναν χρόνο, μαζί με τον παιχνίδι, περίπου ένα εξάμηνο χωρίς το παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο όταν χωριστήκαμε για ένα εξάμηνο, με έκανε και να θέλω να βγω, μου ήταν το πιο δύσκολο με το κορίτσι να το διαχειριστώ», παραδέχτηκε τελικά.

Αυτό είναι το προφίλ του Παναγιώτη στο Instagram

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους (δείτε εδώ τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram).

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης είχε απενεργοποιήσει το προφίλ του πριν μπει στο MasterChef και αποφάσισε να το ενεργοποιήσει ξανά μετά τη νίκη του.

To όνομά του στο Instagram είναι panos.koumoundouros και μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως είναι αυτός που κερδίζει το ριάλιτι, οι followers του εκτοξεύθηκαν.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος έπαθλο masterchef

Ο ίδιος μέχρι τώρα δεν ήταν πολύ ενεργός στα social media, κάτι που βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξει μετά τη μεγάλη του νίκη.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος Instagram

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο κόσμος τον υποστήριζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στον διαγωνισμό (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για τη νίκη του στο MasterChef).

Παναγιώτης Κουμουνδούρος νίκη MasterChef