Τραυματίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές - Αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραυματίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές - Αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται κανονικά, ωστόσο ο γνωστός σκηνοθέτης είχε ένα σοβαρό ατύχημα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο του σωφρονιστικού ιδρύματος (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεσή του).

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (16/6), μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το ατύχημα του σκηνοθέτη έγινε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου που στήθηκε στο προαύλιο των φυλακών ανάμεσα σε εκείνον και τους συγκρατούμενούς του.

Πώς έγινε το ατύχημα του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο αγώνας ήταν αρκετά έντονος και κάποια στιγμή, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ο Δημήτρης Λιγνάδης έπεσε κάτω και ξεκίνησε να σφαδάζει από τους πόνους. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι πονάει πάρα πολύ και έτσι οι φύλακες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον έβαλαν στο κελί του για να ξεκουραστεί.

Οι πόνοι ωστόσο δεν υποχωρούσαν και έτσι, κρίθηκε αναγκαίου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού που βρίσκεται από την πίσω μεριά. Εκεί έκανε ακτινογραφία και τις απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή ενώ του συνέστησαν να ξεκουραστεί.

«Δεν φοβάμαι το κόστος της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη»

Το πρωί της Κυριακής 12/6 η μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Ελένη Κούρκουλα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», τονίζοντας ότι δεν φοβάται το κόστος υπεράσπισης του πάλαι κρατεού σκηνοθέτη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης).

«Εγώ βρέθηκα στο δικαστήριο ως όφειλα, γιατί είχα νομικό καθήκον, αλλά θα ήμουν εκεί και από ηθικό καθήκον για την αποκατάσταση της αλήθειας για τον αδελφικό μου φίλο Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Δημήτρης είναι φίλος μου 30 χρόνια. Οι άνθρωποι που τον μήνυσαν δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το θέατρο. Να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Ο Λιγνάδης δεν έχει μηνυθεί από τον εργασιακό του χώρο. Είναι περίεργο αυτό. Για εμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ο γλυκός, τρυφερός φίλος μου. Έχει επαληθευτεί ότι ήταν μαζί μας στην Ιθάκη ο Δημήτρης. Δε θα φοβόμουν το κόστος της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη ποτέ. Προέχει η αλήθεια. Η αλήθεια κατατίθεται στο δικαστήριο αυτές τις ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.