Διώροφο με μοντέρνες λεπτομέρειες - Το χλιδάτο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διώροφο με μοντέρνες λεπτομέρειες - Το χλιδάτο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017 στη Μύκονο και έκτοτε έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια μαζί με τα δύο παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία.

Και μπορεί να νομίζατε ότι το σπίτι τους στη Μύκονο είναι άκρως εντυπωσιακό, ωστόσο δεν πάει πίσω και το σπίτι του ζευγαριού στην Αθήνα. Τεράστιο, με δύο ορόφους και γεμάτο με μοντέρνες λεπτομέρειες, πρόκειται για ένα σπίτι που δύσκολα ξεχνάς.

Η Δούκισσα Νομικού, ανά καιρούς μοιράζεται πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της και η αλήθεια είναι πως κάθε γωνία του είναι απλά μοναδική.

Από το μπάνιο μέχρι το σαλόνι, το σπίτι είναι προσεγμένο, ενώ η Δούκισσα Νομικού λατρεύει να περνάει τον χρόνο της εκεί μαζί με τα δύο παιδιά της.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Νομικού Θεοδωρίδης σπίτι
Δούκισσα Νομικού μπάνιο
Νομικού σπίτι
Δούκισσα Νομικού κήπος

Στη Μύκονο η βάπτιση των παιδιών τους

Ο κορωνοϊός τους χάλασε αρκετές φορές στα σχέδια, ωστόσο αυτό το καλοκαίρι εκτός απρόοπτου η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πρόκειται να βαπτίσουν και τα δύο τους παιδιά, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό μέσα από τα social media.

Μπορεί ο Σάββας να κοντεύει να κλείσει τα 4, ωστόσο ακόμα δεν έχει βαπτιστεί, ενώ η μικρή Αναστασία είναι δύο χρονών. Το ζευγάρι μάλιστα έχει κανονίσει να γίνει το μυστήριο στο νησί όπου παντρεύτηκαν, την Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret και της Σάσας Σταμάτη, το ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να τελέσει διπλή βάπτιση στο συγκεκριμένο νησί καθώς εκεί διαθέτει εξοχική κατοικία και περνά σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα μέρος που αγαπούν και οι δύο πολύ για αυτό και θέλουν να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερες αναμνήσεις εκεί.

Νομικού - Θεοδωρίδης παιδιά