Masterchef 6: «Αυτό είναι...Γεια!» - Έγινε καπνός ο Κουτσόπουλος όταν ρωτήθηκε για το παιδί που περιμένει

Θα κάνει τις τελευταίες ήρεμες διακοπές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: «Αυτό είναι...Γεια!» - Έγινε καπνός ο Κουτσόπουλος όταν ρωτήθηκε για το παιδί που περιμένει

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast at star την Πέμπτη 16/6 και ανάμεσα στις δηλώσεις, που έκανε ο σεφ δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο κόμματι, που αφορά στην προσωπική του ζωή και αυτό δεν είναι άλλο από την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Στάθηκε σε ένα σχόλιο του Κοντιζά σχετικά με τις διακοπές όλων τους μιας και ο πρώτος έχει λίγο πιο μεγάλα παιδιά και θα είναι πιο ξέγνοιαστος. Ο Ιωαννίδης σίγουρα θα έχει περισσότερα ''ζόρια'' αφού το παιδάκι του είναι μηνών, αντίθετα ο Κουτσόπουλος θα απολαύσει τις τελευταίες του ήρεμες διακοπές, σαν αυτές που πρόσφατα έκανε με το σκάφος του, αφού από του χρόνου θα είναι μπαμπάς.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τις διακοπές του

«Να χαίρεται ο Ιωαννίδης το παιδάκι του. Εμένα μια χαρά είναι ο διακοπές μου, τι εννοείται; Ξεκίνησα από το Λαύριο με το φουσκωτό, πήγα Αντίπαρο, μια χαρά είμαι. Δεν σου έκανε η δήλωση εε; Αυτό είναι! Γεια!».

Οι ατάκες του Σωτήρη Κοντιζά για το παιδί που περιμένει ο Κουτσόπουλος

Το MasterChef 6 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του μιας και έχουν μείνει μόνο οι δυο φιναλίστ οι οποίοι έχουν ριχτεί στην κουζίνα προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Όπως είδαμε στα πρώτα λεπτά του αποψινού 7/6 επεισοδίου μέσα από την συχνότητα του STAR, η δοκιμασία ήταν άκρως απαιτητική.

Από την άλλη, την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι ετοίμαζαν τα πιάτα τους, ο guest chef για απόψε ήταν ο Στέλιος Σακαλής. Βέβαια, οι επικές ατάκες από τους κριτές δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά μιας και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλεσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «Επιθεωρητή Κουτσοπουλίνι» λόγω του ντυσίματός του

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Σακαλής ρώτησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο Σωτήρης ντρέπεται, αλλά θα έχει κάποια έκπτωση αν έρθει;». Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς να απάντησε χαρακτηριστικά: «Τρία παιδιά έχω Στέλιο μου…. Ένα έχει ο Πάνος και… ξεφουρνίζει όπου να ‘ναι ο Λεωνίδας» . Μάλιστα, γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίστασε να πει «Ξεφουρνίζει λέει… τι θα γεννήσω φραντζόλα».