«Στο αντρικό το γοβάκι της Σταχτοπούτας βγαίνει σε...» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκαλύπτει το γαμπριάτικο κοστούμι του

«Έχω προκαλέσει έλλειψη χρυσού»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στο αντρικό το γοβάκι της Σταχτοπούτας βγαίνει σε...» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκαλύπτει το γαμπριάτικο κοστούμι του

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών του γάμου βρίσκεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, που έχουν ήδη ξεκινήσει να μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους, αξίας 200 ευρώ (δείτε εδώ το προσκλητήριο). Το πρωί της Πέμπτης 16/6 η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τον γαμπρό στην πρόβα των γαμπριάτικων παπουτσιών.

Ολόχρυσο το κοστούμι του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Τον Μαυρίκιου Μαυρικίου ντύνει ο Νίκος Αποστολόπουλος σε ειδικό ατελιέ, όπου έχει βάλει χρυσά σβαρόφσκι πάνω στο λευκό κουστούμι. Τα δε παπούτσια του Μαυρίκιου, ήταν κατάλευκα με χρυσά κορδόνια.

«Πως είναι τα γοβάκια της Σταχτοπούτας, στο αντρικό βγαίνει αυτό. Νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ιδιαίτερο, τώρα αυτό που βλέπετε δεν είναι τίποτα, δεν είναι τελειωμένο, είναι μια βάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Έχω προκαλέσει έλλειψη χρυσού στην Ελλάδα και η Ιλάειρα έχει προκαλέσει έλλειψη χρυσού στην Κύπρο», πρόσθεσε.

Μαυρίκιος και Ιλάειρα "σπάνε" τη σιωπή τους για το Asia Express

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή After Dark, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν και για την εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό ριάλιτι Asia Express. Το ζευγάρι αποχώρησε από το παιχνίδι μόλις μια εβδομάδα μετά την αναχώρηση του από Ελλάδα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Όπως ανέφεραν, το κύριος λόγος που αποχώρησαν ήταν προσωπικός, αφού η Ιλάειρα φοβόταν πως θα κολλήσει κάτι και δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά.

«Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά», εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος.

Με την Ιλάειρα να απαντά: «Η φράση που του είπα, επειδή ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, ότι αν θέλει να κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ».

Ποιο είναι το πιο ακραίο μήνυμα που έχει λάβει ο Μαυρίκιος στα social media: «Το πιο ακραίο και θα το πω δημόσια για να δείτε πόσο κακοί άνθρωποι κυκλοφορούν. Με ρώτησε ένας τύπος πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου και τη μέλλουσα σύζυγό μου. Είναι από τα πιο ακραία. Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα».