Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη;

Η Ιωάννα Τούνη, αφού έκανε τα στενά της Μυκόνου να αναστενάξουν με την "καυτή" της παρουσία, το πρωί της Πέμπτης 16/6 προχώρησε σε μία ανησυχητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Influencer βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο λόγος προς το παρόν είναι άγνωστος.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη από το νοσοκομείο

Από την φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται το χέρι της στο κρεβάτι της κλινικής, που είναι συνδεδεμένο με ορό, ενώ η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η καλή η μέρα...», αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Πιθανώς, η αιτία να είναι και τα ψυχοσωματικά προβλήματα που πρόσφατα αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει.

Το γεγονός, όμως, πως είναι σε θέση να μιλάει κανονικά με το κινητό της και να ανεβάζει story, δείχνει πως η κατάσταση, ίσως, να μην είναι τόσο σοβαρή όσο δείχνει και πως πρόκειται για κάτι που αντιμετωπίζεται άμεσα.

Ιωάννα Τούνη

''Πλάκωσαν'' τα insta stories μετά τις φήμες χωρισμού με τον Αλεξάνδρου - «Τι θα κάνω...»

Η Ιωάννα Τούνη πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο με καλούς φίλους χωρίς τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Για πολλούς η απόδραση αυτή αποτέλεσε αφορμή για να σκεφτούν μήπως υπάρχουν κάποια σύννεφα στη σχέση τους.

Η ίδια αφού επέστρεψε ενημερώθηκε για όσα κυκλοφόρησαν και έτσι έκανε μια όλο νόημα δημοσίευση, με την οποία φυσικά και διέψευδε τα όσα ειπώθηκαν. Στη συνέχεια, την Τετάρτη 15/6 ο ίδιος ο Δημήτρης θέλοντας να δώσει και εκείνος με τη σειρά του τέλος στις φήμες, έκανε ένα insta στόρυ στον προσωπικό του λογαριασμό, με το οποίο εξέφραζε τον έρωτά του στο κορίτσι του.

«Σε επιλέγω για σήμερα, αύριο και για κάθε μέρα» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνρου. Ενώ Ιωάννα Τούνη με τη σειρά της το αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ γράφοντας, «Τι θα κάνω εγώ η κυνική με αυτή τη ρομαντική φύση που έμπλεξα».