''Κρίμα, γιατί τελικά θα είναι βασίλισσα στο πουθενά'' : Στάζει μέλι ο Αποστολόπουλος για τη Βίκυ Καγιά

Με τα... καλύτερα λόγια μίλησε για το GNTM

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Κρίμα, γιατί τελικά θα είναι βασίλισσα στο πουθενά'' : Στάζει μέλι ο Αποστολόπουλος για τη Βίκυ Καγιά

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης 16/6 τον ακούσαμε να στάζει μέλι για το GNTM και τη Βίκυ Καγιά. Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που ο γνωστός σχεδιαστής προβαίνει σε τέτοιες γλυκύτατες δηλώσεις.

Μάλιστα χθες 15/6 κληθείς να σχολιάσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τις εξελίξεις γύρω από τo GNTM, έριξε και πάλι τα καρφιά του προς το γνωστό μοντέλο και κριτή του ριάλιτι, κάνοντας κριτική για το χαρακτήρα της ενώ δεν παρέλειψε να την χαρακτηρίσει και ''μπεμπέκα''.

Οι νέες δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για την Καγιά και το GNTM

«Από όλους αυτούς, εγώ τον Τάσο σέβομαι. Έχει γούστο, έχει ταλέντο, έχει κάνει πολλά πράγματα. Τους υπόλοιπους, who knows? Είναι πάρα πολύ απλό γιατί υπάρχει αυτή η επιτροπή η οποία, εκεί που είχε 10 φέτος θα πάρει στο 7,6,5,4,0 το GNTM. Διότι αυτά όλα είναι μαγειρέματα της Βίκυς», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Επειδή η Βίκυ θέλει να είναι η βασίλισσα του GNTM, τελικά θα είναι βασίλισσα στο πουθενά. Κρίμα, γιατί τη Βίκυ την αγαπάμε, οπότε… ήθελές τα κι έπαθές τα», κατέληξε ο σχεδιαστής.

«Στο αντρικό το γοβάκι της Σταχτοπούτας βγαίνει σε...» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκαλύπτει το γαμπριάτικο κοστούμι του

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών του γάμου βρίσκεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, που έχουν ήδη ξεκινήσει να μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους, αξίας 200 ευρώ (δείτε εδώ το προσκλητήριο). Το πρωί της Πέμπτης 16/6 η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τον γαμπρό στην πρόβα των γαμπριάτικων παπουτσιών.

Τον Μαυρίκιου Μαυρικίου ντύνει ο Νίκος Αποστολόπουλος σε ειδικό ατελιέ, όπου έχει βάλει χρυσά σβαρόφσκι πάνω στο λευκό κουστούμι. Τα δε παπούτσια του Μαυρίκιου, ήταν κατάλευκα με χρυσά κορδόνια.

«Πως είναι τα γοβάκια της Σταχτοπούτας, στο αντρικό βγαίνει αυτό. Νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ιδιαίτερο, τώρα αυτό που βλέπετε δεν είναι τίποτα, δεν είναι τελειωμένο, είναι μια βάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Έχω προκαλέσει έλλειψη χρυσού στην Ελλάδα και η Ιλάειρα έχει προκαλέσει έλλειψη χρυσού στην Κύπρο», πρόσθεσε.