Χαρές στο σπίτι της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου

Το βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στο σπίτι της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική ήταν η Τρίτη 14/6 που μας πέρασε καθώς ο σύζυγος της Τζούλιας Νόβα, Μιχάλης Βιτζηλαίος γιόρτασε τα γενέθλιά του. Το ζευγάρι μάλιστα αποφάσισε να περάσει την μέρα αυτή με τους φίλους τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια οργάνωσε ένα μικρό πάρτι με τους αγαπημένους τους φίλους και η ίδια εμφανίστηκε κρατώντας μια εντυπωσιακή τούρτα. Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος από την άλλη, κρατώντας στην αγκαλιά του την μικρή του, τη Δαείρα (δείτε εδώ το προσωπάκι της), έσβησε τα κεράκια της τούρτας του.

Η εν λόγω τρυφερή στιγμή απαθανατίστηκε και λίγο αργότερα η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media! «Τα πρώτα μας γενέθλια με το κορίτσι μας! Να σε χαιρόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια.

Το βίντεο της Νόβα από τα γενέθλια του Βιτζηλαίου

Έτσι είναι το σώμα της Τζούλιας Νόβα λίγο καιρό μετά από την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Νόβα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τα social media καθώς την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της καθώς της αρέσει αρκετά να ποστάρει μαζί και με την μικρή της κόρη που της έχει τρελή αδυναμία.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ωστόσο το γνωστό μοντέλο έχει αδιαμφισβήτητα ένα αψεγάδιαστο σώμα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως δεν είχε χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, κάτι που δεν της φαίνεται καθόλου.

Αυτή τη φορά λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου τόνισε χαρακτηριστικά πως ανυπομονεί για το καλοκαίρι.

«Τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ανήσυχη, αλλά στην αρχή ήταν μια τρέλα! Γενικά κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο. Μερικές φορές κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα. Δεν έχω χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα είμαι 58 κιλά και πριν ήμουν γύρω στα 50.

Ήταν τρομερή εμπειρία ο τοκετός στο σπίτι. Και δεύτερη φορά να έκανα παιδί πάλι στο σπίτι θα γεννούσα. Το σκηνικό ήταν τόσο οικείο. Φοβόμουν το νοσοκομείο. Πήρα πολύ εύκολα την απόφαση. Φοβόμουν και τον κορονοϊό και μήπως μου κάνουν καισαρική. Το σπίτι ήταν μονόδρομος.

Ο Μιχάλης βρήκε το όνομα. Την μικρή μας θα την ονομάσουμε Δάειρα. Από την αρχαία μυθολογία, ήταν μούσα. Ταιριάζει πολύ με το ζώδιο της, είναι Τοξοτίνα. Θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι» είχε αποκαλύψει η Τζούλια Νόβα για τη ζωή της μετά την γέννα.