«Όσο έπινα ακόμα, δοκίμασα ένα βράδυ να...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρυσοστόμου

«Ήταν λυπηρό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όσο έπινα ακόμα, δοκίμασα ένα βράδυ να...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρυσοστόμου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 16/6 ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο που δούλευε σε μπαρ, ενώ πρόσφατα μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρυσοστόμου

«Όσο έπινα ακόμα, δοκίμασα ένα βράδυ να μην πιω για να δω τι γίνεται έτσι για πλάκα. Ήταν λυπηρό, ήταν γύρω στις 12 και δεν μπορείς να αρθρώσεις. Ήταν πολύ νωρίς. Όταν είσαι συντονισμένος σε αυτό, δεν μπορείς κι εσύ να αρθρώσεις, οπότε είμαστε όλοι συνεννοημένοι.

Επειδή δούλεψα από μικρό μπαράκι μέχρι και μπουζούκια και το ξέρω όλο, μπορώ να πω ότι είναι λίγο λυπηροί οι Έλληνες γύρω στις 4 με 5» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου συγκλονίζει με την γκρίζα περίοδο της ζωής του

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 6/5. Σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση ο ηθοποιός αποκάλυψε πως υπήρχε περίοδος που δούλευε στο θέατρο και η μηνιαία του αμοιβή δεν ξεπερνούσε τα 200ευρώ.

Επόμενο του βήμα ήταν διαφύγει σε βραδινές δουλειές, όπως το μπαρ με απώτερο σκοπό τον βιοπορισμό. Όπως δήλωσε και ο ίδιος αγάπησε και αυτήν την εργασία του, ωστόσο του δημιούργησε πολύ μεγάλες δυσκολίες.

«Στην πέμπτη δημοτικού αποφάσισα να φύγω από τη Ρόδο, είδα ότι δε μου ταιριάζει το πλαίσιο του ξενοδοχοϋπαλλήλου. Είμαι από αγροτική οικογένεια, μεγάλωσα σε ένα χωριό, βρήκα σαν διέξοδο και από το σπίτι και από το νησί να δουλέψω στο θέατρο. Είπα σε αυτή τη δουλειά θέλω να ζήσω χωρίς φόβο, έτσι πήγα με δυο βαλίτσες στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα.

Δεν άντεχα να πηγαίνω με τρόμο στη δουλειά μου και έφυγα και μου είπε η Μαρία Καβογιάννη “πώς βρήκες το θάρρος να το κάνεις;”. Έχω φύγει 2 φορές από παράσταση, δε θα τριτώσει, το διαχειρίζομαι» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί είπε: «Δέχθηκα πολύ μικρός σεξουαλική παρενόχληση, έπρεπε να παλέψω με το πρώτο θεριό που ήταν ο φόβος, τότε μου είχαν πει ότι αν δεν ενδώσεις δε θα συνεχίσεις στο θέατρο. Το αντιμετώπισα με κουβέντα – έκρηξη και πήρα τη συγγνώμη μου».

«Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για τα πάντα, θεραπεία θεωρώ και τη γιόγκα και τη γυμναστική. Προς την αυτοβελτίωση οδηγήθηκα γιατί κάποιες μέρες ξυπνούσα κι έλεγα ‘ωχ Θεέ μου’ αντί να λέω ‘τι ωραία’. Πρακτικά πάλευα με την κατάθλιψη, ήταν τα πράγματα λίγο πιο γκρι», είπε ακόμα ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Για το πέρασμά του από τη νύχτα λέει ότι «Η δουλειά τη νύχτα ήταν μαγευτική, μετά γοητευτική και κουραστική τα τελευταία 20 χρόνια. Επειδή δούλευα νύχτα, μου άφησε κουσούρια, δεν μπορώ να κοιμηθώ, 01.00 η ώρα ξυπνάνε τα πάντα, είναι βασανιστήριο».
«Μία εποχή έπαιρνα 200 ευρώ τον μήνα από το θέατρο», απάντησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.