Χαμός στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Πάτρα - Έπιασε φωτιά διαμέρισμα από φωτοβολίδα

Πρωτοφανές περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Πάτρα - Έπιασε φωτιά διαμέρισμα από φωτοβολίδα

Μετά την έκθεση ζωγραφικής της κόρης του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στην Πάτρα για συναυλία, ωστόσο έγινε ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, άρπαξε φωτιά ένα διαμέρισμα στην Πάτρα από μια φωτοβολίδα που πέταξαν.

Σύμφωνα με το tempo24, η φωτοβολίδα «ξέφυγε» από τον χώρο της συναυλίας και μπήκε μέσα σε διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα από τον χώρο της εκδήλωσης.

Τη φωτοβολίδα άναψαν κάποιοι από το συγκεντρωμένο πλήθος και την πέταξαν προς την πλευρά σπιτιού, με το φλεγόμενο αντικείμενο να προσγειώνεται μέσα στο διαμέρισμα από τις ανοικτές πόρτες του μπαλκονιού. Από τη φωτοβολίδα προκλήθηκε φωτιά, με τους ενοίκους του σπιτιού να προσπαθούν έντρομοι να τη σβήσουν.

Στο σημείο έφτασε τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Αστυνομία, η οποία εκκένωσε την πολυκατοικία, μέχρι να σβήσουν οι φλόγες. Αρκετοί από τους κατοίκους της περιοχής έτρεξαν στο σημείο, όπου για ώρα επικράτησε αναστάτωση.

Έπιασε φωτιά διαμέρισμα από φωτοβολίδα στην συναυλία του Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Και μπορεί πολλά ζευγάρια της ξένης και εγχώριας showbiz να χωρίζουν αλλά υπάρχουν και εκείνα που δένονται ακόμα περισσότερο όσο περνά ο χρόνος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr συνάντησε ένα ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Ο λόγος για την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, (δείτε εδώ την κόρη τους).

Συγκεκριμένα ο «αιώνιος έφηβος» ροκάς, πραγματοποίησε συναυλία το βράδυ της Τετάρτης 11/5, αφιερωμένη στην μνήμη του μουσικοσυνθέτη, Μάνου Λοΐζου, ταργουδώντας μερικά από τα πιο εμβληματικά του κομμάτια, αφορμώμενος από τη συμπλήρωση 40 ετών από τον θάνατό του.

Η συναυλία δόθηκε στο «Θέατρο Ολυμπία» και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλάι του η σύζυγός του, Ελένη Ράντου. Οι δύο τους μας επιβεβαιώνουν ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα και πως ο κοινός βίος μπορεί να αποτελέσει ένα βασικό κομμάτι της ευτυχίας του ανθρώπου.

Ράντου - Παπακωνσταντίνος