Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Συγκινημένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην βράβευσή της στο ΑΠΘ - «Δεν μπορώ να κάνω πίσω και να...»

«Δεν μπορώ να απογοητεύσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έχει στηρίξει»

Συγκινημένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην βράβευσή της στο ΑΠΘ - «Δεν μπορώ να κάνω πίσω και να...»
News 17.06.2022 00:16
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία», στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, βραβεύτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πλέον εμφανίζεται χωρίς μάσκα.

Η βράβευση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, που βρίσκομαι εδώ σήμερα, αλλά και μία αναγνώριση. Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση που μου απηύθυναν, να παρακολουθήσω και να συμμετέχω στην εκδήλωση για την ψυχική υγεία, που είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα -και νομίζω μας ακουμπάω όλους» η Ιωάννα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε πως δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της ότι όλη η Ελλάδα θα μιλάει γι' αυτήν και ότι θα εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσμο, που θα την καθιστούσε παράδειγμα προς μίμηση.

«Εγώ, ό,τι έκανα, το έκανα προσπαθώντας να επιβιώσω και να ξανασταθώ στα πόδια μου. Αλλά για μένα είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση, το ότι μέσα από όλο αυτό το πολύ άσχημο, έχει βγει κάτι όμορφο για πολλούς ανθρώπους».

Στην ερώτηση από πού άντλησε το σθένος, απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό είναι λίγο σύνθετο. Δηλαδή, η δύναμη προήλθε σίγουρα από τον χαρακτήρα μου κι από την ψυχή μου πιστεύω. Αλλά πήρα δύναμη και από την οικογένειά μου και από τους γιατρούς. Έχω λάβει απίστευτη υποστήριξη, πάρα πολλή υποστήριξη κυρίως από τον κόσμο. Πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι και προσπαθώ και λέω, ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έχει στηρίξει. Οπότε πρέπει να φανώ δυνατή, πρέπει να προσπαθήσω και όλο αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα».

Εξοργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου με δηλώσεις συγκρατούμενης της Κακαράτζουλα

Για τις απίστευτες δηλώσεις πρώην συγκρατούμενης της γυναίκας που έπραξε την επίθεση με βιτριόλι, κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, υπήρξε αρκετή ένταση στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Παρασκευής 3/6. Πιο συγκεκριμένα μετά την αντίδραση της Φαίης Σκορδά στο άκουσμά τους, ο δικηγόρος της Ιωάννας μετέφερε την δική της άποψη για όσα ακούστηκαν.

«Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δε θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε.

Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. “Δεν θα το ξαναέκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και την έχουν στηρίξει, δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε».

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου σχετικά με τις παραπάνω δηλώσεις και ανέφερε πως η πελάτισσά του είναι εξοργισμένη με τη συνέντευξη της πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα, καθώς επιχειρείται να εξωραϊστεί η εικόνα της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

H Oλυμπία Κρασαγάκη αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο - Το μήνυμα στήριξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Πάτρα: Ένα χρόνο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδίκαζε την γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Share