Με μάξι αέρινο φόρεμα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Που βρέθηκε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μάξι αέρινο φόρεμα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Το χαμόγελο της έχει βρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε. Έχοντας πάρει μεγάλη δύναμη από τον κόσμο που την στηρίζει συνεχώς, πλέον κυκλοφορεί χωρίς την μάσκα της, ενώ έχει κάνει και πολλές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

Χθες Σάββατο 4/6, η Ιωάννα βρέθηκε στον Κήπο Ζαππείου όπου παρακολούθησε το Fashion Show Catwalk του σωματείου "ΑΓΑΠΗ", μια γιορτή για την υιοθεσία αδέσποτων κατοικιδίων.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Φορώντας ένα μάξι αέρινο φόρεμα πόζαρε στον φωτογραφικό του Youweekly.gr με το πιο γλυκό χαμόγελο στα χείλη της.

Ιωάννας Παλιοσπύρου δημόσια εμφάνιση

Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Εξοργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου με δηλώσεις συγκρατούμενης της Κακαράτζουλα

Για τις απίστευτες δηλώσεις πρώην συγκρατούμενης της γυναίκας που έπραξε την επίθεση με βιτριόλι, κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, υπήρξε αρκετή ένταση στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Παρασκευής 3/6. Πιο συγκεκριμένα μετά την αντίδραση της Φαίης Σκορδά στο άκουσμά τους, ο δικηγόρος της Ιωάννας μετέφερε την δική της άποψη για όσα ακούστηκαν.

«Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δε θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε.

Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. “Δεν θα το ξαναέκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και την έχουν στηρίξει, δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε».

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου σχετικά με τις παραπάνω δηλώσεις και ανέφερε πως η πελάτισσά του είναι εξοργισμένη με τη συνέντευξη της πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα, καθώς επιχειρείται να εξωραϊστεί η εικόνα της.