"Καταπέλτης" ο Καράβας σχετικά με όσα λέγονται για την Χατζηπαντελή - «Είναι top model, κανένας δεν έχει...»

«Δε μου έστειλαν κάποιο μήνυμα για καλή επιτυχία παλιοί κριτές του GNTM»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Από την ώρα που γνωστοποιήθηκε πως στην τέταρτη θέση του κριτή στον νέο κύκλο του GNTM 5 θα καθίσει η Σοφία Χατζηπαντελή, έχει δημιουργηθεί ένα "σούσουρο" γύρω από το όνομά της σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να βρίσκεται σε αυτή τη θέση ενώ δεν ακούστηκαν λιγότερα και για την ιδιαίτερη σύμφωνα με κάποιους εμφάνισή της.

Στα εγκαίνια λοιπόν καταστήματος συνάντησε η κάμερα του Mega Καλημέρα έναν εκ των κριτών, τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος ρωτήθηκε για τον νέο κύκλο του σόου μόδας στο Star, αλλά και για τη Σοφία Χατζηπαντελή, εκφράζοντας έτσι τη γνώμη του πάνω και σε αυτό το θέμα.

Απασφάλισε ο Γιώργος Καράβας για την Χατζηπαντελή

«Δεν έχω να διαχειριστώ κάτι στην καρέκλα του κριτή, είμαι ο Γιώργος, είναι ακριβώς το ίδιο για μένα. Δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι εξέλιξη. Πάντως με χαροποιεί το γεγονός ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είμαι στο Star.

«Θα σας αφήσω με την απορία να σας καίει, αν η καρέκλα της Σοφίας Χατζηπαντελή θα είναι για guest κριτές. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα εξαιρετικό άτομο, και κανένας, μα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει κανέναν. Είναι top model. Έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους πιο top στον χώρο.

«Δεν ακούω ότι η κριτική επιτροπή είμαστε φίλοι της Βίκυς Καγιά. Σε εμένα προσωπικά δε μου έστειλαν κάποιο μήνυμα για καλή επιτυχία παλιοί κριτές του GNTM».

Η επική φωτογραφία τους από τα γυρίσματα

Η νέα και ανανεωμένη ομάδα του GNTM 5 έχει πια κλειδώσει και εκτός από την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καραβά αναμένεται να δούμε και 3 ακόμα νέα πρόσωπα, τον Τάσο Σοφρωνίου την Σοφία Χατζηπαντελή και την Έλενα Γαλύφα.

Το ριάλιτι μόδας αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες με το νέο team, το οποίο φαίνεται να έχει δέσει ήδη (δείτε τες εδώ).

Μάλιστα και οι υπόλοιποι κριτές αρχίζουν σιγά σιγά και μοιράζονται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media από τα γυρίσματα και το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Καράβας το απόγευμα της Πέμπτης 16/6. Ο ίδιος συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την Σοφία Χατζηπαντελή και έγραψε χαρακτηριστικά: «Διασκεδάζοντας στα backstage».

undefined