Με στράπλες τοπ και διχτυωτό παντελόνι - Στο πάρτι της Τούνη η νέα σύντροφος του SNIK

Είναι εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με στράπλες τοπ και διχτυωτό παντελόνι - Στο πάρτι της Τούνη η νέα σύντροφος του SNIK

Ο SNIK όσο και να μην θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του είναι ένα πρόσωπο, που κάθε του κρυφό και φανερό βήμα ενδιαφέρει και ενθουσιάζει τον κόσμο. Η νέα του σχέση λοιπόν μπορεί να μην έχει γίνει επίσημη από τον ίδιο, τα social media τον πρόδωσαν ωστόσο.

Ένα κοινό ταξίδι τους στο Παρίσι και οι φωτογραφίες τους από το πολύ χλιδάτο ξενοδοχείο, που έμειναν στάθηκαν αφορμή να καταλάβουμε πως ο τράπερ και η 23χονη Γιώτα Ιωαννίδου δεν είναι απλώς φίλοι. Κάτι τρέχει ανάμεσα τους και αυτό είναι πολύ όμορφο.

Η κοπέλα έχει ένα πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και από τις δημοσιεύσεις της βλέπουμε να έχει έντονη κοινωνική ζωή κα γενικά να κυκλοφορεί σε ωραία μέρη και μαγαζιά. Με το τελευταίο μάλιστα post της θυμηθήκαμε, πως έχει επαφές με την Ιωάννα Τούνη, μιας και τα δύο κορίτσια μένουν στη Θεσσαλονίκη και η Γιώτα παλιότερα είχε ποζάρει για τη συλλογή ρούχων της influencer.

Πιο αναλυτικά βρέθηκε στα γενέθλια του μαγαζιού της την Πέμπτη 16/6 με σκοπό να γιορτάσει τον έναν χρόνο λειτουργείας του Bubblegun.

Στα γενέθλια του μαγαζιού της Ιωάννας Τούνη η νέα σύντροφος του SNIK

Γιώτα Ιωαννίδου - Τούνη

Βubblegun

Οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του SNIK με τo κορίτσι του

Τα νέα που γίνονται τελευταία γνωστά για τον Snik είναι πολύ ευχάριστα μιας και έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μια γοητευτικής 23χρονης, την Γιώτα Ιωαννίδου. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην κρύβει τη σχέση του, καθώς έκαναν το πρώτο τους ταξίδι και όλοι κατάλαβαν πως ήταν μαζί.

Δεν έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις αλλά είναι πασιφανές, πως υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα τους και με ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Tik Tok επιβεβαιωθήκαμε πως είναι μαζί και το απολαμβάνουν. Μετά το Παρίσι έκαναν μια δημόσια κοινή εμφάνιση σε βραδινό μαγαζί της Αθήνας, με το κορίτσι να χαμογελάει στο πλάι του στο άκουσμα μιας μεγάλης επιτυχίας του τράπερ.