Η Μπεκατώρου ξεκίνησε από το ''Τηλεάστυ'' αλλά δεν γεννήθηκε στην Αθήνα - Ο παράδεισος που κατάγεται η παρουσιάστρια

Αγαπάει πολύ αυτό το μέρος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μπεκατώρου ξεκίνησε από το ''Τηλεάστυ'' αλλά δεν γεννήθηκε στην Αθήνα - Ο παράδεισος που κατάγεται η παρουσιάστρια

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια λόγω της αμεσότητας και του πόσο αληθινή σχέση έχει με το κοινό. Έχει μια δική της λάμψη, που δεν προέρχεται από τα ρούχα και τα κοσμήματα, που φοράει αλλά από τον απλό της χαρακτήρα.

Ίσως το γεγονός ότι δηλαδή δεν έχει μεγαλώσει στην Αθήνα αλλά σε ένα πολύ όμορφο νησί των επτανήσων να είναι και ένας από τους λόγους, που την κάνουν τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη. Ο λόγος για την Κεφαλονιά, το τόπο της, που επισκέπτεται συνέχεια και κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει τα μπάνια της εκεί παρέα με τον σύζυγό της.

Σε γενικές γραμμές η καταγωγή της παρουσιάστριας είναι γνωστή αφού σε κάθε της συνέντευξη ακόμα και στις εκπομπές, που παρουσιάζει μιλάει για το μέρος εκείνος, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές εκείνες, που τη βλέπουμε να θυμάται τη διάλεκτο των ντόπιων και να μιλάει τα κεφαλονίτικα φαρσί, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αυθεντικότητα της.

Η καταγωγή της Μαρίας Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου

Το μοντέρνο σπίτι της Μπεκατώρου και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Μπορεί η Μαρία Μπεκατώρου να είναι ένας από τους πιο ανοιχτούς και ευχάριστους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, με τον οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2007, απολαμβάνουν την κοινή ζωή τους και σπάνια κάνουν μαζί αναρτήσεις στα social media.

Πριν από λίγο καιρό βέβαια, η παρουσιάστρια του Mega είχε αποφασίσει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές υπέροχες φωτογραφίες από το σπίτι τους και συγκεκριμένα από την μοντέρνα κουζίνα τους.

Η ίδια μάλιστα έχει εξηγήσει πως τον τελευταίο καιρό εστίασε στο κομμάτι «διατροφή» καθώς ήθελε να ξεφορτωθεί μερικά περιττά κιλά και έτσι, έχει γυρίσει τη μαγειρική της στο πιο υγιεινό (δείτε εδώ το πρόγραμμά της).

Μαρία Μπεκατώρου κουζίναΜαρία Μπεκατώρου σπίτι