Τα "έσπασαν" στα σοκάκια της Μυκόνου οι αδερφές Μπόμπα - Στο πλάι τους και ο Σάκης Τανιμανίδης

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, αυτό το διάστημα βρίσκονται στο νησί των ανέμων, στην Μύκονο, όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για να ξεκινήσουν τις ετοιμασίες του μεγαλύτερου γεγονότος για την μέχρι τώρα ζωή των μικρών κοριτσιών τους. Παρόλα αυτά, δεν λείπουν και οι βραδινές έξοδοι στα στενά του νησιού.

Μία τέτοια έξοδο πραγματοποίησε, μάλιστα, η μητέρα της Αριάνας και της Φιλίππα, με την υπέρλαμπρη αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα. Η πρώτη προχώρησε σε μία ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που φανέρωσε αυτή τη στιγμή και οι δυο τους ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Βραδινή έξοδος για τις αδερφές Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Ελίνα φόρεσε ένα maxi μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσές αλυσίδες στον λαιμό της και απλά λιτά μαλλιά, ενώ η Χριστίνα φόρεσε ένα λευκό σετ με μακρύ παντελόνι και ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι με φουσκωτά μανίκια, συνδυάζοντάς τα επίσης με χρυσές λεπτομέρειες. Από την έξοδό τους δεν απουσίασε και ο Σάκης Τανιμανίδης, που τρόλαρε το κοινό του με την φωτογραφία που ανήρτησε δίπλα σε τόσες γυναίκες.

Ελίνα και Χριστίνα Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα - Ελίνα Μπόμπα

Παιχνίδια στην άμμο της Μυκόνου - Τα δίδυμά τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα ζευγάρια εκείνα, που πολλοί θα ζήλευαν καθώς πριν παντρευτούν είχαν μια γεμάτη ζωή και μετά τον γάμο και την απόκτηση των παιδιών τους, εξακολουθούν να ζουν ιδιαίτερες στιγμές.

Αυτή την περίοδο, όπως αναφέρθηκε, έχουν φύγει από την Αθήνα και με τη βοήθεια της μαμάς του Σάκη, έχουν μεταφερθεί στη Μύκονο κάνοντας εκεί οικογενειακές διακοπές. Από ότι έχουμε καταλάβει μένουν στο νησί, αφού έχουν νοικιάσει σπίτι εκεί και έτσι τα παιδάκια τους είναι σε καθημερινή επαφή με τη θάλασσα.

Η τελευταία ανάρτηση της Χριστίνας στο instagram μας δείχνει πόσο όμορφα τα περνάνε εκεί και πως οι δίδυμες είναι πολύ χαρούμενες, παίζοντας στην άμμο με τα καπελάκια και τα κουβαδάκια τους.

Χριστίνα Μπόμπα - Δίδυμα