Μεταγραφή για την Αλεξάνδρα Καϋμένου - Φήμες λένε πως φεύγει από την ΕΡΤ και πάει προς...

Μετακομίζει τελικά;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μεταγραφή για την Αλεξάνδρα Καϋμένου - Φήμες λένε πως φεύγει από την ΕΡΤ και πάει προς...

Μπορεί όταν πήγε στην ΕΡΤ να έγινε ένας μικρός χαμός, καθώς είχε γραφτεί από πολλούς πως η Αλεξάνδρα Καϋμένου ουσιαστικά "πήρε" την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, ωστόσο όπως ακούγεται φλερτάρει με άλλο κανάλι για την καλοκαιρινή σεζόν - τουλάχιστον έτσι λένε- η σπουδαία δημοσιογράφος.

Ακόμα ένα πρόσωπο λοιπόν της ΕΡΤ φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ιδιωτική τηλεόραση μιας και η Αλεξάνδρα Καϋμένου την οποία φέτος βλέπουμε στην εκπομπή Με νέα ματιά, τα Σαββατοκύριακα στην ΕΡΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha, και όπως έχει επίσης μαθευτεί η παρουσιάστρια έχει προχωρήσει και σε δοκιμαστικό.

Που θα δούμε την Αλεξάνδρα Καϋμένου

Όπως μαθαίνουμε, τα σενάρια είναι δύο για την Αλεξάνδρα Καϋμένου. Το ένα έχει να κάνει με την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή που θα βγάλει και φέτος ο Alpha και το άλλο αφορά στην ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα ενόψει προεκλογικής περιόδου. Το μόνο που μένει είναι κάποιος να επιβεβαιώσει το συμβάν και να πει τι θα γίνει οριστικά.

Μεταγραφή για την Αλεξάνδρα Καϋμένου

«Στην πρώτη δολοφονία που είχα πάει...»

Πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, την Τρίτη 1/3 και μίλησε για όλους και για όλα. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της στην επαγγελματική και προσωπική της ζωής, στο μνημόσυνο που έγινε ένα χρόνο μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι αλλά και για την πρώτη της δολοφονία που έπρεπε να καλύψει σε ρεπορτάζ.

Μάλιστα, η τραγωδία στο Μάτι επανήλθε και εχθές στο προσκήνιο καθώς στην εκπομπή Κάτι Ξαναψήνεται μαγείρεψε παίκτρια η οποία έχασε το σπίτι της από την τεράστια πυρκαγιά και εξιστόρησε όλα τα γεγονότα τα οποία είχαν συμβεί τότε.

«Έχω συγκινηθεί, κι αυτή είναι από τις πιο έντονες στιγμές μου, σε ρεπορτάζ στο Μάτι. Ήταν το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο, ήμασταν στο Κόκκινο Λιμανάκι, πάρα πολύς κόσμος κι όλοι οι συνάδελφοι στημένοι για τα ζωντανά μας. Σας το λέω ακόμα και ανατριχιάζω.

Κι εκεί που είμαι στον αέρα και λέω το ρεπορτάζ καταλαβαίνω ότι δακρύζω με αυτά που λέω και με κόψανε, ολοκλήρωσα το ρεπορτάζ μου γιατί μου γινόταν πάρα πολύ δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Καϋμένου και πρόσθεσε:

«Στην πρώτη δολοφονία που είχα πάει, έκλαιγα δύο μέρες ανεξήγητα. Έπαιρνα τηλέφωνο την αρχισυντάκτριά μου κι έκλαιγα. Είχα δει σκηνές που δεν τις είχα ξαναδεί».