«Ήταν ένας άνθρωπος ικανός να σπάσει το στούντιο...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «άδειασε» την Ψυχαράκη

Δεν χαρίστηκε στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν ένας άνθρωπος ικανός να σπάσει το στούντιο...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «άδειασε» την Ψυχαράκη

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της, «άδειασε» τον Ανδρέα Μικρούτσικο και έτσι ο παρουσιαστής από τη μεριά του, το πρωί της Παρασκευής (17/6) θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζει πως η στάση της Άννας Μαρίας είναι λάθος. Λίγους μήνες πριν, την κατηγόρησε ότι προσπαθεί να θυματοποιηθεί.

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

«Όταν μίλησα για τη συμπεριφορά της, η παραγωγή μου έλεγε να μην πειράζω την πρωταγωνίστρια. Εγώ της έκανα τις συνεντεύξεις. Αν έπαιζαν... να μην μιλήσω. Ήταν ένας άνθρωπος ικανός να σπάσει το στούντιο και μετά, να γελάει ασταμάτητα. Της ασκούσα μια στοιχειώδη κριτική και μου έλεγαν "μην της το πείτε αυτό, θα φύγει"», είπε χαρακτηριστικά.

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπορεί να απασχόλησε λίγο μετά την νίκη της στο Big Brother, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από παντού. Παρόλο που έχει δηλώσει πως της αρέσει η τηλεόραση, μένει μόνιμα στην Κρήτη όπου διατηρεί και το δικηγορικό της γραφείο.

Ωστόσο, πρόσφατα δέχτηκε μια αναπάντεχη πρόταση, την οποία φαίνεται πως δεν αρνήθηκε. Βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και τη δικηγορία, αλλά με την... ομορφιά.

Συγκεκριμένα, δέχτηκε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμός Ομορφιάς για άνδρες που θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιουνίου στο κέντρο GALEA στην παραλιακή του Ηρακλείου της Κρήτης, με σκοπό να περάσει το μήνυμα της ευαισθητοποίησης του κόσμου κατά του πολέμου.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη big brother