«Δεν είναι η ώρα μου» - Έμεινε ''κάγκελο'' η Ελένη Μενεγάκη με την πρόταση του Ηλία Ψινάκη

Ετοιμόλογη παρόλα αυτά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν είναι η ώρα μου» - Έμεινε ''κάγκελο'' η Ελένη Μενεγάκη με την πρόταση του Ηλία Ψινάκη

Ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε την Παρασκευή 17/6 με τηλεφωνική σύνδεση με την Ελένη Μενεγάκη και παραχώρησε άκρως αφοπλιστικές δηλώσεις, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Μάλιστα, Ο γνωστός μάνατζερ έκανε και μία δελεαστική πρόταση στην παρουσιάστρια. Την κάλεσε να εμφανιστεί στο «Γηροκομείο», γιατί έχει πολλές ιστορίες να πει, όπως ανέφερε. Η πρότασή του προκάλεσε την έκπληξη στην παρουσιάστρια και την έπιασε εξαπίνης.

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στην πρόταση του Ηλία Ψινάκη

«Για γηροκομείο δεν είμαι έτοιμη. Σ’ αγαπώ, είσαι φίλος μου… Ραντεβού σε 30 χρόνια! Αλλά και πάλι δεν ξέρω, δεν είναι η ώρα μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια!

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην έκπληξη που ετοιμάζει για το τέταρτο live του X-Factor.

«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι. Επειδή εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι, είναι κάτι που μου αρέσει, αισθάνομαι όμως ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το show. Το πρώτο ρπάγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να το χαλάει ο εαυτός μου. Τους ετοιμάζω κάτι την Κυριακή, αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή του X-Factor για να κρίνει».

«Έκανα πρόταση στον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Θα τον φέρω καλεσμένο, θα δει όλη την εκπομπή και θα αποφασίσει εάν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@@@@. Ο π@@λ@ς είναι ο γάιδαρος, δεν είναι βρισιά. Παίρνω, δηλαδή, τον γάιδαρό μου και φεύγω» τόνισε!

Μενεγάκη - Ψινάκη πάντως φαίνεται να κάνουν καλή παρέα

Στην θάλασσα βρέθηκε αμέσως μετά την 16/6 εκπομπή -δείτε εδώ ποιος ήταν ο καλεσμένος της- η Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, ήρθε αντιμέτωπη και με μια όμορφη έκπληξη, καθώς είναι μια τυχαία συνάντηση με ένα παλιό της γνώριμο και καλό της φίλο.

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος αυτό το καιρό συμμετέχει στα live show του X-Factor. Ο ίδιος λοιπόν συναντήθηκε με την παρουσιάστρια και φυσικά απαθανάτισαν την στιγμή αυτή και αγκαλιάστηκαν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

«Τυχαίες συναντήσεις» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη και λίγο αργότερα ο Ηλίας Ψινάκης δημοσίευσε ένα βίντεο μαζί με την παρουσιάστρια.

Η συνάντηση Μενεγάκη - Ψινάκη