«Δεν κάνεις κάτι τόσο ακραίο να παντρευτείς για...» - Ο Ίμβριος σπάει τη "σιωπή" του για το γάμο του με τη Γερμανού

Τα δημοσιεύματα που τον πίκραναν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν κάνεις κάτι τόσο ακραίο να παντρευτείς για...» - Ο Ίμβριος σπάει τη

Μία αποκαλυπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Love it και στην Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Πέτρος Ίμβριος. Ο τραγουδιστής, που πρόσφατα βάφτισε το παιδάκι του, ανάμεσα σε άλλα απάντησε και για το δημοσίευμα που έχει τύχει να διαβάσει για τον ίδιο και τον ενόχλησε σχετικά με τον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει η ίδια για εκείνη την περίοδο) .

Τι ενόχλησε τον Πέτρο Ίμβριο

«Όχι (δεν έχω παράπονα). Μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει. Δημοκρατία έχουμε και δεν δίνω πολλή σημασία. Τα περισσότερα δεν τα διαβάζω. Έχω θυμώσει αλλά δεν το έχω κάνει θέμα» είπε ο Πέτρος Ίμβριος. «Είχαν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα. Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν κάνεις κάτι τόσο ακραίο να παντρευτείς κάποιον και να συνδέσεις τη ζωή σου με έναν τόσο σοβαρό δεσμό, όπως ο γάμος».

Αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν έκαναν παιδί με τη Γερμανού

Στην εκπομπή Μαμά-δες που θα προβληθεί το Σάββατο 3/6 ήταν καλεσμένος και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη επιθυμία που είχε να αποκτήσει τη δική του οικογένεια αλλά και για τη σχέση που κρατά μέχρι σήμερα με τη Ναταλία Γερμανού.

«Ήθελα να κάνω παιδιά από την αρχή, από τον πρώτο μου γάμο με τη Ναταλία Γερμανού. Πάντα ήλπιζα ότι θα κάνουμε παιδί, δηλαδή ήθελα μια οικογένεια αλλά η Ναταλία δεν το ήθελε και εγώ το σεβάστηκα», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

«Με τη Ναταλία έχουμε μια πολύ καλή σχέση, είναι η οικογένειά μου. Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτό. Πραγματικά, το να χωρίζεις το κρεβάτι σου με κάποιον ή το σπίτι σου, δεν σημαίνει ότι τον μισείς. Μας έληξε ρε παιδιά, τι να κάνουμε τώρα; Η αγάπη όμως δεν θα παραμείνει; Πέρασα πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό μας, κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος».