«Της βγάζω το καπέλο» - Η Μυρτώ Αλικάκη επαινεί τη Γιούλικα Σκαφιδά

Οι δηλώσεις της αγαπημένης ηθοποιού στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Της βγάζω το καπέλο» - Η Μυρτώ Αλικάκη επαινεί τη Γιούλικα Σκαφιδά

Τη Μυρτώ Αλικάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” στην επίσημη φωτογράφιση που έκανε με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης “Οι τέλειοι ξένοι” που θα ανέβει στο θέατρο «Αθήνα» από τον Οκτώβριο.

Ηγνωστή ηθοποιός παραχώρησε άκρως αφοπλιστικές και αποκαλυπτικές δηλώσεις, που προβλήθηκαν την Παρασκευή 17/6. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ηλικία της μιας και πρόσφατα έκλεισε τα 50 χρόνια ζωής λέγοντας ότι νιώθει πολύ νέα ενώ μίλησε και για το πρόσφατο περιστατικό με τη Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία πέρασε ένα βράδυ στο αυτόφωρο μετά από την απόφασή της να υπερασπιστεί ένα δικό της πρόσωπο θύμα κακοποίησης.

Οι δηλώσεις της Μυρτώς Αλικάκη

«Το 50 σαν νούμερο δεν ακούγεται πολύ ωραίο αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ νέα, γεμάτη ενέργεια, είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου. Αυτό που ίσως αλλάζει συμβολικά είναι ότι σαν να σηματοδοτείται μια φάση που βλέπεις ότι δεν έχεις πια τον άπειρο χρόνο μπροστά σου» είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

Σχετικά με τη Γιούλικα Σκαφιδά, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε: «Επειδή δουλεύαμε μαζί με τη Γιούλικα τον χειμώνα, γνωρίζω αυτή την ιστορία εδώ και κάποιο καιρό. Της βγάζω το καπέλο που υπερασπίστηκε το δικό της πρόσωπο. Με σόκαρε πάρα πολύ όταν το άκουσα και σε μια κουβέντα που είχαμε κάνει της είχα πει ότι πρέπει να προσέχει πάρα πολύ και εκείνη και το πρόσωπο που υπερασπίστηκε»

Η έκπληξη που δέχτηκε η Μυρτώ Αλικάκη από τους μαθητές της για τα γενέθλιά της

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική ήταν 14/6 μέρα για τη Μυρτώ Αλικάκη, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε τα 50, ωστόσο δεν της φαίνεται καθόλου, μιας και το σώμα της είναι αψεγάδιαστο.

Μάλιστα, οι μαθητές της στο Θέατρο Τέχνης της είχαν ετοιμάσει και μια πολύ όμορφη έκπληξη για τη μέρα αυτή. Συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη μπήκε στην αίθουσα όπου την περίμεναν οι πρωτοετείς μαθητές με δύο παστάκια, σημαιάκια, μπαλόνια και καπέλα γενεθλίων, προκειμένου να σβήσει τα κεράκια της υπό τους ήχους τους γνωστού τραγουδιού.

«Γενέθλια σήμερα! Έκλεισα τα 50! Και οι αγαπημένοι μου μαθητές του πρώτου έτους στο Θέατρο Τεχνης μου έκαναν μία υπέροχη έκπληξη! Ευχαριστωωωωωωωωωωώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.