Σφιχτά αγκαλιασμένοι - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

Πολύ συγκινητική στιγμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σφιχτά αγκαλιασμένοι - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 11/6 ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά, βαφτίζοντας ταυτόχρονα και τον γιο τους σε ένα κτήμα στο Κορωπί (δείτε εδώ φωτογραφίες του Youweekly).

Πολλοί ήταν φυσικά αυτοί που έδωσαν το παρών ενώ κουμπάροι ήταν ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος με την σύντροφό του και σκηνοθέτη Φαίδρα Τσολίνα.

Φυσικά, στο πλευρό του Ορφέα ήταν και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη η οποία μια εβδομάδα μετά τον γάμο και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης 17/6 η Μαρία Τζομπανάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με τον γιο της λίγα λεπτά πριν την γαμήλια τελετή.

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

«Να ζήσουν χίλιες ζωές. Θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι και στην άλλη μου ζωή. Συγκινούμαι σήμερα πολύ, είναι και η βάφτιση του μωρού μας», είχε δηλώσει η Μαρία Τζομπανάκη την ημέρα του γάμου του γιου της.

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

Το εναλλακτικό νυφικό και η φοβερή λεπτομέρεια στα μαλλιά της νύφης

Τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε όλες τις φωτογραφίες αλλά και τις λεπτομέρειες γύρω από το γάμο αλλά και τη βάπτιση του παιδιού του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά. Ο γάμος έγινε κλειστός για τους δημοσιογράφους καθώς το γνωστό ζευγάρι ήθελε να απολαύσει την ιδιαίτερη αυτή μέρα με φίλους και συγγενείς, ωστόσο στη συνέχεια διέρρευσαν φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις των καλεσμένων στις κάμερες.

Επιπλέον πέρα από το γάμο, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το ζεύγος επέλεξε να κάνει ταυτόχρονα και τη βάπτιση του πρωτότοκού τους γιού του Αχιλλέα - Κωνσταντίνου. Οι νονές μπορεί να ήταν τρείς στον αριθμό, ωστόσο ξεχώρισε με την παρουσία της η μία εκ των τριών, που είναι αγαπημένη, πασίγνωστη ηθοποιός.

Ο γάμος έγινε παραδοσιακά κρητικός για αυτό και δέσποζαν οι λύρες αλλά και τα τοπικά εδέσματα. Φυσικά και η εμφάνιση του ανδρόγυνου ήταν ανάλογη αφού ο Ορφέας εμφανίστηκε με κοστούμι και λευκό σαρίκι, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η σύζυγός του.

Η Γεωργία Κρασσά είπε «όχι» στο παραδοσιακό λευκό, διαλέγοντας ένα υπέροχο νυφικό φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και κεντημένο προφανώς στο χέρι αφού αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις βλέπεις συχνά σε νυφικό.

Η λεπτομέρεια δε που ξεχώρισε, ήταν το υπέροχο μακρύ «κόσμημα» που έπεφτε στα μακριά μαλλιά της μπροστά από πέπλο! Με ελαφρύ μακιγιάζ και υπέροχο χτένισμα ήταν σίγουρα μια πολύ εντυπωσιακή και εναλλακτική νύφη!

Το νυφικό και το εντυπωσιακό χτένισμα της Γεωργίας Κρασσά