Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με μαγιό στο instagram και στέλνει ηχηρό μήνυμα στους επικριτές της

Δείτε φωτογραφίες με το φοβερό κορμί της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με μαγιό στο instagram και στέλνει ηχηρό μήνυμα στους επικριτές της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε μια νέα φωτογραφία στο instagram και μας έδειξε ότι η ίδια και το κορμί της είναι στα καλύτερά της και δεν υπολογίζει κανέναν. Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του survivor είχε δεχθεί πολύ μεγάλη κριτική το τελευταίο διάστημα μέσω Instagram, καθώς φαινόταν να έχει βάλει κάποια κιλά. Η ίδια είχε αντιδράσει, καθώς είναι πραγματικά πολύ άσχημο να γίνεται κάποιος δέκτης σχολίων είτε επειδή έχει χάσει πολλά κιλά, είτε επειδή πήρε.

Δεν της έφταναν τα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά το τελευταίο διάστημα η δημοσιογράφος είχε να αντιμετωπίσει άλλη μια φορά τις φήμες χωρισμού της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τις τηλεοπτικές εκπομπές να κόβουν και να ράβουν. Ο Βασάλος πάντως που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ασία για τα γυρίσματα του Asia Express απάντησε σε συνέντευξή του σχετικά με το μέλλον της σχέσης τους.

Η νέα ανάρτηση της Βαλαβάνη με μαγιό που άφησε άφωνους τους followers της

Η Βαλαβάνη πάντως με ή χωρίς περιττά κιλά παραμένει μία κούκλα, αφού το κορμί της έχει τέλειες αναλογίες. Μάλιστα πρόσφατα ακολούθησε μια δίαιτα και από όσο βλέπουμε έχει χάσει πολλά κιλά. Ωστόσο δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν. Η νέα της ανάρτηση πήρε φωτιά τόσο σε like όσο και σε σχόλια που δεν παρέλειψαν να την υποστηρίξουν για την κριτική που δέχεται.

Η νέα ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με μαγιό

«Ποιος σου δίνει το δικαίωμα;» - Ξέσπασε ο Βασάλος για τα σχόλια που δέχεται η Βαλαβάνη για τα κιλά της

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out είχε βρεθεί το βράδυ της Κυριακής (23/5) ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος, μετά τη φάρσα που έκανε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά καιρούς η σύντροφός του λόγω των κιλών της.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για την εμφάνιση του άλλου, ενώ τόνισε πως όταν βλέπει την αγαπημένη του να στεναχωριέται, στεναχωριέται και εκείνος.

«Με ενοχλούν τα σχόλια όταν ενοχλούν την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη είναι λίγο πιο ευαίσθητη και κάποιες φορές την επηρεάζουν πάρα πολύ κάποια από αυτά που διαβάζει και της στέλνουν. Δεν χρειάζεται να δίνει βάση στα κακά και στα πικρόχολα σχόλια.

Δώσε βάση στα θετικά! Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να της πω. Αν ο καθένας σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου ή τα παραπάνω κιλά, για εμένα είναι κατακριτέο. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να σχολιάσεις τον οποιοδήποτε; Με ποιο κριτήριο; Δεν ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να έχει περάσει και πήρε αυτά τα κιλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που μπαίνουν στη διαδικασία αυτή να σχολιάζουν, ειδικά την εξωτερική εμφάνιση κάποιου», είπε χαρακτηριστικά.