"Έκλαιγαν τα κορίτσια και η παραγωγή...- To περιστατικό με την Αλεξανδράκη στο My style rocks που κόπηκε στο μοντάζ

Όσα αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark το βράδυ της Παρασκευής 17/6 και εκεί έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για ένα περιστατικό που συνέβη όταν ήταν παίκτρια του My style rocks. Μάλιστα η στιγμή αυτή δεν προβλήθηκε ποτέ τηλεοπτικά καθώς υπήρξε παρέμβαση της παραγωγής και έτσι κόπηκε στο μοντάζ.

Το γνωστό μοντέλο πρόσφατα αναστάτωσε το κοινό της αφού μέσα από ένα story που έκανε στο Instagram, παραδέχθηκε πως έχει ζαλάδες και ανακατωσούρες, φουντώνοντας έτσι φήμες περί εγκυμοσύνης, κάτι που δε θα ήταν απίθανο αφού όπως γνωρίζουμε ετοιμάζεται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της.

Ποιo άγνωστο περιστατικό του My style rocks αποκάλυψε η Αλεξανδράκη στο After Dark

Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν παίκτρια του αγαπημένου παιχνιδιού:

«Mε τα κορίτσια στο My Style Rocks ήμασταν πραγματικά υπέροχα, με λάτρευαν. Είχε γίνει ένα περιστατικό στο οποίο τους ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και την ώρα της ψηφοφορίας έκλαιγαν! Κάτι που δεν έπαιξε ποτέ γιατί μπήκε η παραγωγή μέσα και τους είπε «εντάξει, με αυτό που γίνεται, καταστρέφεται το πρόγραμμα μας». Να μην πω συγκεκριμένα ονόματα και αναφερθώ σε παραγωγούς».

«Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο διότι δεν είχα συμφωνήσει να πάω».

«Γενικά γίναμε άνω κάτω γιατί δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και από την πλευρά μου με την παραγωγή αλλά και προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα, από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, μόνο και μόνο για να κάνουν νούμερα» συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί - «Το έπαθα λόγω...»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της (Δείτε την εδώ την ώρα που κάνει πρόβα νυφικού).

Πρόσφατα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης (9/6) , η γνωστή Influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ενώ δεν δίστασε να στείλει και το δικό της μήνυμα στις γυναίκες για να τις προστατέψει.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έπαθε μέλασμα στο μάτι από τον ήλιο καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έπαθα μέλασμα λόγω ορμονών και λόγω του ότι δεν βάζω αντηλιακό στον ήλιο τόσα χρόνια. Καλά να πάθω, να βάζετε αντηλιακό».