Είχε να μοιάσει - Μια καλονή και σαν μεγάλη της αδερφή η μητέρα της Δούκισσας Νομικού

Τρομερά γονίδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είχε να μοιάσει - Μια καλονή και σαν μεγάλη της αδερφή η μητέρα της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να έχει φτιάξει τη δική της οικογένεια όμως πριν φτάσει στο σημείο αυτό της ολοκλήρωσης ήταν γενικότερα γνωστό το πόσο δεμένη ήταν και πόσο καλή σχέση είχε με τους γονείς και τον αδερφό της.

Σήμερα είναι μαμά δύο παιδιών και όσο να ναι αναβιώνει στιγμές στο μυαλό της, από όταν ήταν εκείνη μικρή και την φρόντιζε η δική της μαμά, μιας και τώρα συμβαίνει το ίδιο με τη μικρή Αναστασία. Η κυρία Ούρσουλα είναι μια κούκλα και αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως μέσα από φωτογραφίες, που βλέπουμε και τις δύο μαζί γίνεται πασιφανές το πόσο πολύ μοιάζουν και πως το μοντέλο έχει κληρονομήσει πάρα πολύ καλά γονίδια.

H oμοιότητα της Δούκισσας Νομικού με την μητέρα της

Δούκισσα Νομικού μαμάΔούκισσα Νομικού δίδυμη

Ο αδερφός της Δούκισσας και η διαφορά ηλικίας τους

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις ωραιότερες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, ενώ το ήθος της και η προσωπικότητά της, την έχουν ξεχωρίσει και αναδείξει στον χώρο. Ωστόσο τον τελευταίο χρόνο έχει αποστασιοποιηθεί από το «γυαλί» και προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην επιχειρηματικότητα και την προσωπική ζωή.

Οι γονείς της, Ούρσουλα και Νίκος Νομικός είναι πάντα δίπλα της και δίπλα στα εγγόνια τους, τον Σάββα και την Αναστασία, ενώ σαν «χαζοθείος» πάντα εκεί είναι και ο αδερφός της παρουσιάστριας, Νικήτας Νομικός.

Ο Νικήτας είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της Δούκισσας, καθώς γεννήθηκε το 1985. Ο ίδιος δεν έχει κάνει παιδιά αλλά τον τελευταίο καιρό ο έρωτας τον έχει χτυπήσει κατακούτελα και δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του, Άννα Πρέβελιτς (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες).

Και μπορεί εκείνη να είναι ξανθιά με γαλάζια μάτια, ενώ εκείνος μελαχρινός με καστανά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο βρίσκονται ανάμεσα στους πιο ωραίους σύγχρονους Έλληνες.

«Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μαλώναμε συνέχεια, αλλά μετά αγαπιόμασταν. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Από το Γυμνάσιο και μετά έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου όπως κι εγώ. Κουβεντιάζουμε από επαγγελματικά μέχρι και προσωπικά μου θέματα. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση.

«Σου έχω ξαναμιλήσει για το δέσιμό μας, την αγάπη μας, τις πλάκες μας και τις βόλτες μας, τις συζητήσεις μας… Ναι, αυτές οι συζητήσεις που διαρκούσαν ώρες ολόκληρες μου λείπουν πολύ», είχε δηλώσει για εκείνον η Δούκισσα.

Δούκισσα -Ουρσουλα -Νικήτας

Η Δούκισσα Νομικού με τον αδερφό της

Δούκισσα και Νικήτας Νομικός

Ο Νικήτας με την αδερφή του Δούκισσα