«Πάμε δυνατά κόντρα στη δολοφονία...» - Η Λατινοπούλου "ξαναχτυπά" μέσα από νέα ανάρτησή της

Με αφορμή την αύξηση των followers της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πάμε δυνατά κόντρα στη δολοφονία...» - Η Λατινοπούλου

Μετά από την κατακραυγή που ξέσπασε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δικτύωσης με αφορμή την ανάρτηση της για την Δανάη Μπάρκα και έπειτα από την οριστική διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία (δείτε εδώ την αντίδρασή της στην απόφαση αυτή) η Αφροδίτη Λατινοπούλου "ξαναχτυπά" στο Instagram.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου και το ευχαριστώ σε όσους την στήριξαν

Πιο αναλυτικά, η ίδια ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, γράφοντας στη λεζάντα: «Πάμε δυνατά κόντρα στη δολοφονία της κοινής λογικής» ευχαριστώντας όσους την στήριξαν, όπως έκανε δημόσια ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, και πανηγυρίζοντας που έφτασε στους 50.000 followers.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη στήριξή σας στον αγώνα κατά της πολιτικής ορθότητας και της δολοφονίας της κοινής λογικής. Φτάσαμε αισίως στους 50.000 followers και συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι» λέει η Αφροδίτη Λατινοπούλου,

Ενώ μιλώντας σε ραδιοφωνικό μέσο της Θεσσαλονίκης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές».

''Άστραψε και βρόντηξε'' η Χρηστίδου με τα σχόλια της

Ένα από τα πρόσωπα που είδαμε λοιπόν, να παίρνει θέση υπέρ της Δανάης είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή ''Χαμογέλα και Πάλι'' το Σάββατο 18/6. Τόνισε πως αποτελεί μεγάλο σφάλμα η δήλωση αυτή και κυρίως η συσχέτιση της παιδικής παχυσαρκίας με τα παραπάνω κιλά.

«Να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα. Αυτά δεν είναι τυχαία, δεν γίνονται μια μέρα. Δεν ξυπνάει μια μέρα ένας άνθρωπος και μπορεί να το αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο. Σαν πρότυπο περνάει σε όλους εμάς που δεν είμαστε εξίσου δυνατή. Ο μέσος όρος δεν έχει αυτή τη δύναμη» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όταν είδα αυτή την ανάρτηση προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση είναι η Δανάη, το περιοδικό γιατί υπήρχε η αναφορά τι ωραία που είναι η Δανάη. Αν ήταν το θέμα της ότι τόλμησε να πάει με μαγιό στην παραλία.

Δεν μπόρεσα να καταλάβω. Προσπάθησε να βάλει ένα θέμα μέσα που αφορά την παχυσαρκία, όμως έφερε όλο αυτό το συμβάν σαν παράδειγμα ότι αυτό αφορά πρότυπο. Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την Δανάη, δεν αφορά κανέναν άλλον!

Θα έπρεπε να είναι όπως είναι τα μαλλιά, δεν θα κάτσει κανείς να εστιάσει σε αυτό. Ποιον ενόχλησε; Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας».