«Αν το Mega και η Ελένη με θέλουν θα...» - Η σπόντα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την νέα σεζόν

«Με την Ελένη κάνεις άλλη τηλεόραση, είναι άλλο πράγμα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αν το Mega και η Ελένη με θέλουν θα...» - Η σπόντα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την νέα σεζόν

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα” και ο δημοσιογράφος Αρτ Αντινιάν, και τον "έστησε" στον τοίχο κάνοντας του ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Μενεγάκη, αλλά και για την συνεργασία του μαζί της.

Οι δηλώσεις του Ουγγαρέζου για την Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που φέτος μετά από χρόνια άλλαξε τηλεοπτική στέγη και πλέον βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για τη συνεργασία τους και όσα κέρδισε από αυτή αλλά και για το αν η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Ήταν μια επιμορφωτική χρονιά. Η Ελένη, όπως και περίμενα, είναι μια εμπειρία. Όπως πολύ σωστά είχα καταλάβει και από τις συζητήσεις μας, είναι εξέλιξη, είναι άλλη πίστα, είναι άλλος τρόπος να κάνεις τηλεόραση. Με την Ελένη κάνεις άλλη τηλεόραση, είναι άλλο πράγμα. Η Ελένη και η ομάδα της που έχει μάθει σε αυτό τον τρόπο δουλειάς, είναι μια διαφορετική οπτική του πως γίνεται η τηλεόραση από μέσα και του πως φαίνεται η τηλεόραση προς τα έξω. Είναι μια χορογραφία τηλεοπτική» είπε και συνέχισε,

«Έχω συμβόλαιο. Αν το Mega και η Ελένη με θέλουν θα είμαι και του χρόνου. Δε το έχουμε συζητήσει ακόμα».

«Εγώ θα έδινα και τα προσκλητήρια πίσω» - Άδειασε δημόσια τον Γιώργο Χρανιώτη

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο καναπέ του Dot, όπου μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε τα ευτράπελα που συνέβησαν στο γάμο του. Την επόμενη μέρα φυσικά όλα αυτά δεν έμειναν ασχολίαστα από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

«Εγώ ήθελα να κάνω τη βάφτιση του βαφτιστηριού μου του πρώτου στην Τήνο και είχα βρει έναν τρόπο για να τους περάσω στο καράβι ως θρησκευτικό τουρισμό, τους περνάς ως προσκυνητές και έχουν μισό εισιτήριο…», ανέφερε χιουμοριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ωστόσο μίλησε και έξω από τα δόντια λέγοντας: «Ο άλλος πληρώνει τα εισιτήριά του, το ξενοδοχείο του, για να έρθει να σου κάνει την τιμή να έχεις φωτογραφίες και να κάνεις τον μάγκα ότι μάζεψες κόσμο στην Τήνο και θες και δώρο. Εγώ θα του έδινα πίσω τα κουφέτα να μην του έχω καμία υποχρέωση», κατέληξε ο παρουσιαστής.