«Τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, από πίσω τρικλοποδιές τις έχω βιώσει από...» - Απασφάλισε η Ζέτα Δούκα

«Το κόστος είναι ελάχιστο μπροστά στην αλλαγή που μπορεί να γίνει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, από πίσω τρικλοποδιές τις έχω βιώσει από...» - Απασφάλισε η Ζέτα Δούκα

Στην εκπομπή Μαμά-δες ήταν καλεσμένη η ταλαντούχα και λαμπερή Ζέτα Δούκα, ένα πολύ φωτεινό παράδειγμα για τη γενιά μας, που βγήκε μπροστά και μίλησε για όσα κάποιοι ακόμη και σήμερα δεν έχουν την δύναμη να αναφερθούν. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα αλλά και τον χώρο της υποκριτικής, και τις δυσκολίες που έχει βιώσει μέχρι να τα καταφέρει...

Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα

«Κάνω υπομονή, έχω επιστρατεύσει ό,τι αισιόδοξο έχω βρε μέσα μου. Ζούμε δύσκολες εποχές, μεγάλης αναταραχής, εσωτερικής και εξωτερικής. Πιστεύω σε μια καλύτερη μέρα» είπε αρχικά. Είχα σκέψεις αν θα πρέπει να πω τα πράγματα όπως είναι. Οι δεύτερες σκέψεις φύγανε πια. Θα πω αυτό που πιστεύω και σε όποιον αρέσω. Το κόστος είναι ελάχιστο μπροστά στην αλλαγή που μπορεί να γίνει» είπε.

«Προσπάθησα να αντιμετωπίσω τα προβλήματά μου με ψυχοθεραπεία» είπε αναφερόμενη στα προβλήματα πρόσληψης τροφής που αντιμετώπισε ως έφηβη. Για τον χώρο της είπε: «Σχέσεις συγκρουσιακές και πολύ δύσκολες που δεν λύνονταν δεν έχω ζήσει με γυναίκες αλλά με άνδρες. Τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, από πίσω τρικλοποδιές ή δύσκολες σχέσεις τις έχω ζήσει με άνδρες όχι με γυναίκες.

«Θα ήθελα να μου πείτε πώς σκέφτεστε, αν σκέφτεστε...»

Η Ζέτα Δούκα, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις προδοσίες που έχει δεχθεί, θέλησε να απολαύσει την ημέρα της ξεκινώντας με μία βόλτα στο πάρκο της Γλυφάδας, το πρωί της Πέμπτης 28/4. Παρόλα αυτά, το θέαμα που αντίκρισε της στέρησε όλη την καλή διάθεση που διέθετε και αντίθετα της προκάλεσε μεγάλη οργή.

Στο περίπατό της, λοιπόν, η ηθοποιός παρατηρούσε παντού πεταμένες μάσκες, μέσα σε φυτά και σε όλη την επιφάνεια του πάρκου, γεγονός που της δημιούργησε μεγάλη απορία και θυμό για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Φωτογράφισε, έτσι, τα στοιχεία και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story μιλώντας με έντονο ύφος προς το κοινό της.

«Καλημέρα κοιτώντας χαμηλά. Τουλάχιστον, ελπίζω να σταματήσει το απαράδεκτο φαινόμενο τον άλλο μήνα, που θα φύγουν οι μάσκες, μαζί με τον κορωνοϊό. Αρκεί βεβαίως να μην πεταχτούν κάτω. Όλοι εσείς που πετάτε τις μάσκες σας κάτω αντί για τον κάδο που είναι στο ένα κέντρο, κυριολεκτικά, θα ήθελα πραγματικά να μου πείτε πώς σκέφτεστε. Αν σκέφτεστε βεβαίως για πολύ αμφιβάλω», έγραψε η ίδια.

Ζέτα Δούκα