«Δεν ξέρω από που βγήκε αυτός ο “δράκος”» - Ο Σπύρος Πώρος μιλά ανοιχτά για την πρόταση του GNTM

Είχε ακουστεί αρκετά πως είχε κάνει συζητήσεις

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω από που βγήκε αυτός ο “δράκος”» - Ο Σπύρος Πώρος μιλά ανοιχτά για την πρόταση του GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» το μεσημέρι τoυ Σαββάτου 18/6 μίλησε και έκανε δηλώσεις ο πασίγνωστος φωτογράφος Σπύρος Πώρος. Αποκαλύπτει μεταξύ άλλων για την πρόταση που ακούστηκε πως είχε από το GNTM, για το οποίο είχε αναφερθεί και παλαιότερα ενώ μιλά και για την ζωή του σήμερα.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Πώρου για το GNTM

«Θυσίασα πολλά χρόνια για την καριέρα μου. Δεν είμαι χομπίστας, βιοπαλαιστής είμαι. Η φωτογραφία ποτέ δεν μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα, γιατί είναι ο πυρήνας μου. Δεν έχω αφήσει τίποτα πίσω μου, δεν αποκλείω τίποτα. Τώρα ετοιμάζω μία έκθεση στο Λονδίνο», δήλωσε.

Στη συνέχεια σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι φίλος του, την Σοφία Χατζηπαντελή δεν την γνωρίζει επαγγελματικά, ενώ για τον Γιώργο Καράβα δήλωσε πως «είναι ένα καλό παιδί και ωραίο μοντέλο, το υποστηρίζει αυτό που κάνει στο GNTM πολύ καλά».

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως η παραγωγή του GNTM του είχε προτείνει θέση στην κριτική επιτροπή, κάτι που ο φωτογράφος διέψευσε. «Δεν μου έγινε καμία κρούση από το GNTM, δεν ξέρω από που βγήκε αυτός ο “δράκος”».

Ο Σπύρος Πώρος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να πολιτευτεί: «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έχω κάνει τη δική μου πορεία. Δεν ασχολούμαι για να γίνω γνωστός, απλώς με το ΠΑΣΟΚ είναι καλή ευκαιρία να βοηθήσω με τα πολτιτιστικά του τόπου. Εάν οι συνθήκες είναι καλές και εάν κρίνω πως δεν θα αλλοιωθεί το έργο μου, ίσως και να πολιτευτώ».

Ο καυγάς του με την Ψυχίδου και τους Πυξ Λαξ

Στην εκπομπή Πρωινό είχε βρεθεί καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 17/2 ο Σπύρος Πώρος, με αφορμή τον δημόσιο καυγά που είχε με την Φωτεινή Ψυχίδου στα social media, λόγω της υπόθεσης παιδοφιλίας του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

«Έχω επικοινωνήσει με τη μητέρα του κοριτσιού που κατήγγειλε την παρενόχληση από τον ντράμερ. Σε κάτι καταστάσεις τόσο σκοτεινές, όλοι πρέπει να προσέχουν τι λένε και πώς εκφράζονται. Δεν είναι μόνο το κορίτσι, αλλά η οικογένεια περνάει έναν Γολγοθά. Η οικογένεια είναι απογοητευμένη από την ανάρτηση και τη στάση της μπάντας. Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι πήγα εναντίον της μπάντας.

Είπα στη Φωτεινή ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος γιατί εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της. Η μπάντα από τη στιγμή που ήταν ντράμερ τους όταν έγινε το συμβάν και μετά συνέχισε να συνεργάζεται, δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό με τέτοια αλαζονεία όταν της ζήτησαν εξηγήσεις. Αυτό είπα. Η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ ήταν άστοχη και κακή.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έκανε την ανάρτηση από ανοησία και από επιθυμία να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε κι άλλους μέσα. Όταν είσαι “ναι μεν, αλλά”, είναι μεγάλο φάουλ. Δηλαδή δίνεις στο κοινό να πιστέψει ότι ήταν πέφτουλας, ήταν @@, αλλά δεν ήταν αυτό ίσως. Επειδή σέβομαι και επειδή είναι μητέρα, της τα είπα για να την προφυλάξω. Την είπα κακομοίρα, γιατί το έκανε με κακή μοίρα. Δεν είναι σύντροφός μου.

Εγώ λέω αυτή η υπόθεση πρέπει να φτάσει στο τέλος και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να το πληρώσει αυτό το τέρας, σκέψου να ήταν το δικό σου παιδί… Με τη Φωτεινή είμαστε μία χαρά. Δεν ξεκατινιάζομαι. Εγώ δεν είμαι της δημόσιας σχέσης, τα λέω δημόσια αυτά που σκέφτομαι. Γι’ αυτό της είπα ότι έκανε λάθος, δεν είχε καμία δουλειά να βγει να μιλήσει. Αυτό το ατόπημα που έκανε, ήταν πιο σοβαρό από ό,τι αν θα την πω εγώ κακομοίρα. Η Φωτεινή το έχει μετανιώσει που το έκανε αυτό, πιστεύω. Γιατί βρήκε τον μπελά της χωρίς να φταίει», κατέληξε ο γνωστός φωτογράφος.