Είναι οριστικό - Πότε θα γίνει ο πολυπόθητος γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είναι οριστικό - Πότε θα γίνει ο πολυπόθητος γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης έχουν απασχολήσει τελευταία με τον λαμπερό γάμο, που ετοιμάζουν στην Κρήτη. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για την επιλογή του νησιού μιας και το bachelorette της τραγουδίστριας έγινε πάλι σε νησί, στη Σαντορίνη.

Φαίνεται πως αγαπάνε τους παραθαλάσσιους προορισμούς, καθώς και το ταξίδι του μέλιτος ετοιμάζονται να το κάνουν κάπου εξωτικά. Όσο για την ημερομηνία, δε θα μπορούσε να είναι κάποιος χειμωνιάτικος μήνας σε νησί, αλλά μόνο καλοκαιρινός, επομένως μέσα στον Ιούλιο είναι οριστικό, πως θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η οριστική ημερομηνία γάμου του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά

Καπότσης - Μεταξά

Οι τραγουδιστές που θα πλαισιώσου τον γάμο

Έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό πως ο διεθνής πολίστας Μάριος Καπότσης είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κόνι Μεταξά. Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο τους βγαίνουν στη δημοσιότητα, για αυτό και ο αθλητής φρόντισε να δώσει άλλη μια συνέντευξη στην κάμερα του «Xαμογέλα και Πάλι» , όπου μίλησε για τις λεπτομέρειες του ιερού μυστηρίου, ενώ αποκάλυψε και τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής, που θα τραγουδήσουν.

Ο πεθερός πάντως Λευτέρης Πανταζής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γαμπρό του την Τετάρτη 8/6 στο «The2Night Show», όπου μας είπε πως ήρθαν πιο κοντά με τον Καπότση, ενώ μίλησε εκτενέστερα και για το γάμο της κόρης του Κόνι Μεταξά, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς.

Αρχικά τον είδαμε να προβάρει γαμπριάτικο κοστούμι για το οποίο είπε:

«Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή».

Όσο για τους προσκεκλημένους του γάμου τους, ο γνωστός αθλητής ανέφερε:

«Ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα τον έχουμε για να τραγουδήσει, ωστόσο θα πει κάποια τραγούδια. Θα είναι και άλλοι φίλοι μας, θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Δημητριάδης μεταξύ άλλων. Έχω πει στην Κόνι να τα αναλάβει όλα εκείνη, δεν έχω δει ούτε τις μπομπονιέρες».