Ετεοκλής Παύλου - Ελένη Χατζίδου: Χαλαρή βόλτα για το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε τη φωτογραφία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου - Ελένη Χατζίδου: Χαλαρή βόλτα για το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας

Σε στιγμές χαλάρωσης εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο κέντρο της Αθήνας, το πρωινό της Κυριακής 19/6, πιθανά στην οδό Πανεπιστημίου. Το αγαπημένο ζευγάρι ντυμένο casual αλλά και chic, φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει μια κυριακάτικη βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Το ζευγάρι είναι από τα πιο δεμένα της ελληνικής showbiz και μάλιστα, όπως φαίνεται αλλά και έχουν αποκαλύψει οι ίδιοι βρίσκουν χρόνο για να κάνουν πολλά πράγματα μαζί μέσα στην καθημερινότητά τους. Σε πρόσφατα stories της τραγουδίστριας μας αποκάλυψαν και τη ρουτίνα της γυμναστικής τους και τα μυστικά που καταφέρνουν να κρατάνε και τους δύο σε εξαιρετική φόρμα.

Φωτογραφία από τη βόλτα Παύλου - Χατζίδου στο κέντρο της Αθήνας

Η βόλτα Παύλου -Χατζίδου στο κέντρο της Αθήνας

Άλλος άνθρωπος η Ελένη Χατζίδου πριν και μετά τις πλαστικές - Έτσι ήταν πριν γνωρίσει τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς "μαγνητίζει" με την εμφάνισή της. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει παλιότερα πως έχει κάνει πλαστικές πάνω της καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει "ανοιχτά". (Δείτε επίσης εδώ το τροχαίο που είχε πριν από λίγο καιρό).

Συγκεκριμένα, σε παλιότερη συνέντευξη που έχε παραχωρήσει στο YOU είχε τονίσει πως: «Όχι, το έκανα καθαρά για μένα. Είμαι αντιδραστική κι αν μου έλεγαν να φτιάξω τη μύτη μου δεν θα το έκανα. Και το στήθος το έκανα για την ψυχολογία μου. Δεν θεωρώ ότι είναι ταμπού».

«Δεν έχω κάτι άλλο να πειράξω! Το τερμάτισα. Αν περάσουν, ωστόσο, τα χρόνια δεν είμαι αρνητική στο να κάνω κάτι για να φαίνομαι μια καλοδιατηρημένη πενηντάρα. Αλλά σίγουρα δεν θέλω να φτάσουν τα χείλη τα αυτιά μου!», είχε επίσης εξομολογηθεί.

Αποκλειστική φωτογραφία της  Ελένης Χατζίδου

Πριν και μετά τις πλαστικές - Έτσι ήταν η Ελένη Χατζίδου