Μοιάζει με εξοχικό αλλά είναι το σπίτι τους στην Αθήνα - Εξωτικός με φυτά ο κήπος της Τατιάνας Στεφανίδου

Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μοιάζει με εξοχικό αλλά είναι το σπίτι τους στην Αθήνα - Εξωτικός με φυτά ο κήπος της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν ένα απίστευτα εντυπωσιακό σπίτι, το οποίο μπορεί να μοιάζει με εξοχικό λόγω της διακόσμησης του μεγάλου κήπου τους, αλλά βρίσκεται στην Αθήνα. Το εξοχικό του ζευγαριού βρίσκεται στην Χαλκίδα και έχει μέχρι και πισίνα.

Η παρουσιάστρια την Παρασκευή 17/6 μετά το πέρας της εκπομπής της, T-live, επέστρεψε στο σπίτι της, όπου χαλάρωσε με την οικογένεια της στον πανέμορφο κήπο τους μαζί και με τα σκυλάκια τους.

Όπως λοιπόν είδαμε, η αυλή είναι πραγματικά απίστευτη. Επικρατεί παντού το πράσινο και διάφορα λουλούδια, ενώ είναι όλο κλειστό γύρω γύρω για να μην τους βλέπει κανείς απ' έξω αλλά να είναι και πιο ασφαλείς.

Είναι διακοσμημένο έτσι ώστε να μπορούν να κάθονται άνετα με φίλους και λίγο πιο πέρα η παρουσιάστρια έχει ξαπλώστρες για να κάνει με την κόρη της ηλιοθεραπεία.

Ο κήπος στο σπίτι Στεφανίδου - Ευαγγελάτου

Τατιάνα Στεφανίδου κήπος σπιτιού

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι τους

Το ζευγάρι έχοντας "χτίσει" μια μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να κάνουν ακριβά δώρα στα παιδιά τους, όπως το πρόσφατο ταξίδι για χάρη της κόρης τους.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.