Στιγμές ευτυχίας για τον Γιάννη Καλλιάνο - Βάπτισε τον γιό του σε λαμπρή τελετή στη Γλυφάδα

Οι φωτογραφίες από τη μέρα χαράς

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιάννη Καλλιάνο - Βάπτισε τον γιό του σε λαμπρή τελετή στη Γλυφάδα

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του Χάρις Δαμιανού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σήμερα Κυριακή 19/6 βάπτισαν τον μονάκριβό τους γιο στις 12.30 το μεσημέρι στον Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Ο μικρός πήρε το όνομα του πεθερού, δηλαδή Γιώργος, από τον πεθερό του γνωστού μετεωρολόγου και πολιτικού. Νονός του ήταν ο καλός φίλος του ζευγαριού και γιατρός κ.Σαφιολέας. Η τελετή ήταν κομψή και λιτή και έγινε παρουσία συγγενών και φίλων.

Ο μετεωρολόγος πάντως μαζί με τη σύζυγό του είχαν αποκαλύψει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τόσο τη νέα τους καθημερινότητα ως γονείς, όσο και το αν σκέφτονται το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να γίνουν ξανά γονείς, στο οποίο πήραν σαφή θέση.

Οι φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου Καλλιάνου - Δαμιανού

Το ζευγάρι με το νονό του μικρού

Η σύζυγος του Καλλιάνου με το γιό της

Οικογενειακή φωτογραφία από τη βάπτιση Καλλιάνου

Γιάννης Καλλιανός: Ο λόγος που δεν παρών στον τοκετό της γυναίκας του - «Ήμουν σε...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα είχαν βρεθεί πριν κάποους μήνες ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού. Ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που δεν ήταν παρών στον τοκετό της συζύγου του, όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους.

«Ήταν φυσιολογική γέννα, ήμουν απ’ έξω εγώ. Δεν τα μπορώ εγώ τα νοσοκομεία και τα αίματα. Ήμουν σε συνεχόμενη επικοινωνία με τον γιατρό μας. Κάθε πέντε λεπτά τον έπαιρνα τηλέφωνο, δεν τον άφηνα να κάνει τη δουλειά του. Πέρασε μισή ώρα τον ξαναπήρα τηλέφωνο και εκεί που το σηκώνει ακούω ένα κλάμα μωρού.

Ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου» αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος που λύγισε πριν μερικές μέρες στον αέρα του MEGA.