Με καυτό σορτσάκι και κόκκινο αποκαλυπτικό μαγιό - ''Σούσουρο'' με τη νέα εμφάνιση της Μαριπόζα

Την κοιτούσαν όλοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με καυτό σορτσάκι και κόκκινο αποκαλυπτικό μαγιό - ''Σούσουρο'' με τη νέα εμφάνιση της Μαριπόζα

Η Μαριπόζα είναι ένα από τα πολύ εντυπωσιακά κορίτσια, που πάντα τραβάει την προσοχή με την στάση της αλλά και την πολύ αποκαλυπτική της εμφάνιση, την οποία γνωρίζει πως έχει και νιώθει πολύ άνετα με αυτή, όπου και αν κυκλοφορήσει δημόσια.

Το απόγευμα του Σαββάτου 18/6 την είδαμε να ξεσηκώνει το κοινό, που βρέθηκε σε ένα άκρως καλοκαιρινό event, το waterboomb. Η κοπέλα, με πολύ ανεβασμένη διάθεση χόρεψε, έπαιξε με το κοινό και τα νεροπίστολα και φυσικά δε δίστασε καθόλου να βραχεί αφού φόρεσε ένα κατακόκκινο μαγιό και από κάτω το κοντό, τζιν σορτσάκι της.

Η νέα εμφάνιση της Μαριπόζα

Μαριπόζα

«Ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί...»

Η όμορφη influencer kai youtuber που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό Survivor, η Έλενα Κρεμλίδου, προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο προσωπικές της φωτογραφίες.

«Αρχικά, ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία, που έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε όλα τα κορίτσια όλων των γενιών και θεωρείται ντροπή να κάνεις σεξ ή να είσαι απελευθερωμένη. Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αισθανθώ δυνατή και να βρω τη δύναμη να μιλήσω και να αποδυναμώσω το θέμα», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

«Με κάλεσαν στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, για να πω την προσωπική μου εμπειρία στο πλαίσιο της θεματικής διάλεξης για τον φεμινισμό. Μίλησα για την εμπειρία μου με περισσότερες λεπτομέρειες, μοιράστηκα σκέψεις και συναισθήματα πρώτη φορά με κόσμο και δέχτηκα ερωτήσεις από φοιτητές και φοιτήτριες».

«Η οικογένειά μου πάντα με στηρίζει, πόσω μάλλον τώρα. Είναι δίπλα μου και με ενθαρρύνει να προχωρήσω και να αφήσω πίσω αυτή την κακή ανάμνηση. Ο στόχος μου πλέον είναι να σταθώ στο πλευρό των κοριτσιών και να βοηθήσω όσο μπορώ γυναίκες που έχουν πέσει θύματα», είπε κλείνοντας η Έλενα Κρεμλίδου.